Άντε μήπως και το γλυτώσουμε το “Βέλος”

 Άντε μήπως και το γλυτώσουμε το “Βέλος”

Είμαστε τόσο αδιάφοροι και αφελείς που ακόμα λίγο και θα το στέλναμε στον πάτο της θάλασσας το αντιτορπιλικό «Βέλος» που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως πλωτό μουσείο.

Η πρόσφατη κακοκαιρία το βρήκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που δεν μπόρεσε όμως να το προστατεύσει από τους ισχυρούς ανέμους.

Το «Βέλος» χτυπούσε με μανία στην προβλήτα του λιμανιού δημιουργώντας ένα ρήγμα που ήταν ικανό να το στείλει στον πάτο της θάλασσας.

Οι ενέργειες της τελευταίας στιγμής μας γλιτώσανε από τα χειρότερα.

Το «Βέλος» ρυμουλκήθηκε προχθές από το λιμάνι της συμπρωτεύουσας και σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναζητείται ασφαλές λιμάνι προκειμένου να φιλοξενηθεί μέχρι να οριστικοποιηθεί η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

 

«My Secret Song» με Ναταλία Γερμανού κάθε βράδυ Κυριακής από την συχνότητα του ALPHA.

Όλη η εκπομπή «χτίζεται» πάνω στο αγαπημένο τραγούδι του εκάστοτε καλεσμένου που ανταμώνει στο στούντιο της εκπομπής και με αγαπημένα πρόσωπα.

Το ζητούμενο  είναι βέβαια να συγκινηθεί μέχρι δακρύων ο καλεσμένος.

Αν δεν συμβεί  αυτό η έκπληξη δεν πέτυχε.

 

Εδώ και μία εβδομάδα τρόφιμος στο «ΔΑΦΝΙ» ο Σταμάτης Γαρδέλης που βρέθηκε σε κάποια μεγάλα αδιέξοδα της ζωής και λύγισε.

Ο λόγος που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Α’ ψυχολογική κλινική στο «ΔΑΦΝΙ» είναι ένα μεγάλος χρέος προς την εφορία που δημιουργήθηκε από μία  αυθαίρετη κατασκευή.

 

Έτσι που πάει η δουλειά στο τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν ο Πολάκης με τον Κασσελάκη να παίζουν τις κουμπάρες.

Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η επόμενη μέρα μετά το τέλος εποχής Τσίπρα δεν τους βγήκε.

 

Η είδηση που διαβάσαμε λέει ότι η Σακίρα πέτυχε εξωδικαστικό συμβιβασμό και θα πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Δηλαδή αν δεν έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό πόσα θα πλήρωνε ;

 

Μάλλον φέτος θα είναι η τελευταία φορά που το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολιστεί στην πλατεία Συντάγματος θα είναι  από το Καρπενήσι ιδιαίτερη πατρίδα του απερχόμενου Δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

Του χρόνου τα Χριστούγεννα η προέλευση του δέντρου θα είναι επιλογή  του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα.

 

‘Όσες εκπομπές και να κάνει ο Κασσελάκης ( ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές) δεν πρόκειται να αλλάξει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει τον δρόμο της διασποράς.

Το παιχνίδι της ενότητας έχει χαθεί από καιρό.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης