Αντίδραση – δήλωση Λεωνίδα Παππά για το περιστατικό στην Ελευθερούπολη

 Αντίδραση – δήλωση Λεωνίδα Παππά για το περιστατικό στην Ελευθερούπολη

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας Λεωνίδας Παππάς έκανε ανάρτηση- δήλωση σχετική με το περιστατικό της Ελευθερούπολης.

65χρονος πέθανε στο κέντρο της Ελευθερούπολης λόγω ανακοπής, το ασθενοφόρο που κλήθηκε ξεκίνησε από την Καβάλα.

Το κείμενο του κ. Παππά αναφέρει:

“Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες της απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά. Ένα ασθενοφόρο διαθέσιμο για όλο το Δήμο Παγγαίου από τα Αμισιανά μέχρι την Τούζλα.

Έτυχε να υπάρχει περιστατικό στον Πλατανότοπο και αναγκαστικά κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο από την Καβάλα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πάνω από 25 λεπτά. Ενδεχομένως, το περιστατικό να ήταν τόσο σοβαρό που δεν θα μπορούσε να αποτραπεί ο θάνατος του άτυχου συμπολίτη μας.

Το ζήτημα, όμως, είναι η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στο Ε.Σ.Υ. για την οποία κάθε τρεις και λίγο ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται προσλήψεις, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους πολίτες (όπως ακριβώς έκανε και με την φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών).

Δικαιούμαστε καλύτερες συνθήκες για μία υγεία που την πληρώνουμε με συνέπεια κάθε μήνα από τους μισθούς, τις εισφορές και τις συντάξεις μας. Οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ και του ΕΣΥ φωνάζουν για τις ελλείψεις σε προσωπικό εδώ και πολύ καιρό. Ακούει κανείς; Ή αρκούμαστε σε κάποιες selfies και σε δελτία τύπου «κατόπιν ενεργειών μου»;”.

Διαβάστε επίσης