• 6 Μαΐου 2024,

Αντιπρόταση σε Δουμάνη – Ανακοινώθηκε ο Ζλατκόφσκι, «κλεισμένος» ο Μελισσόπουλος

 Αντιπρόταση σε Δουμάνη  – Ανακοινώθηκε ο Ζλατκόφσκι, «κλεισμένος» ο Μελισσόπουλος

Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες το πρωί, επίσημα την απόκτηση του Σκοπιανού Ζόραν Ζλατκόφσκι που είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου 1987 και γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ, έχοντας συμμετοχές με όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας του. Προηγούμενη ομάδα του Zoran Zlatkovski στην Ελλάδα ήταν η Παναχαϊκή, την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Λαμία.

Ο 26χρονος περιφερειακός κυνηγός ξεκίνησε την καριέρα του στη βουλγαρική Πιρίν, πέρασε από τη Πλόντβιβ, τη Σλάβια, τη Βίχρεν, για να καταλήξει στην Πιρίν του Μπλαγκόεβγκραντ. Στη συνέχεια πήγε στη Λουντογκόρετς, μετά συνέχισε στη Μάλαβαν και έπαιξε ακόμη  στη Μπρεγκαλνίτσα.

Με τη Λαμία ο Ζλατκόφσκι είχε 24 συμμετοχές- 10 γκολ ενώ στην Παναχαϊκή πέτυχε  5 γκολ πριν φύγει από το ρόστερ.

Πέρσι ήταν στο στόχαστρο του Αιολικού, την περίοδο που ήταν προπονητής ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Κλεισμένος ο Μελισσόπουλος

Παίκτης του ΑΟΚ, πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξης Μελισσόπουλος που τα έχει βρει σε όλα με τον τεχνικό διευθυντή Βλάση Καζάκη.

Ο Μελισσόπουλος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με το Νέστο σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην SKODA Ξάνθη, τον Τηλυκράτη, τον Βατανιακό , τον Αιγινιακό αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα σε Ισπανία, Τσεχία και Γερμανία .

Είναι παίκτης της μεσαίας γραμμή, πλάγια αλλά και στον κάθετο άξονα.  Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί σήμερα η απόκτηση του.

Αντιπρόταση σε Δουμάνη

Το θέμα του Φώτη Δουμάνη δεν έχει  κλείσει οριστικά.  Η Δόξα Δράμας μπορεί να μπήκε σφήνα για την απόκτηση του και μάλιστα με πολύ καλή πρόταση αλλά ο ΑΟΚ ετοιμάζει σήμερα αντιπρόταση, προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Ο Δουμάνης είναι φανερό ότι δε βιάζεται να κλείσει την πόρτα του ΑΟΚ ενώ «παραμονεύει» η Δόξα. Όλα θα κριθούν ίσως και σήμερα για την οριστική παραμονή η αποχώρηση του.

Ο 23χρονος επιθετικός θα ξαναμιλήσει με τον Βλάση Καζάκη ενώ σήμερα θα συνεδριάσει και η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης