Αντωνίου στο Βρασίδα, Καρακότσαλης στον Αετό, Νικολαΐδης στον Ατρόμητο

 Αντωνίου στο Βρασίδα, Καρακότσαλης στον Αετό, Νικολαΐδης στον Ατρόμητο

Συμπληρώνεται το παζλ με τους προπονητές των ομάδων στην Α` κατηγορία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των ομάδων, στον Βρασίδα Ν. Περάμου νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Αντωνίου ο οποίος τη χρονιά που πέρασε εργάστηκε στον Άρη Ζυγού. Αντικαθιστά τον Παύλο Προβατίδη ο οποίος ως γνωστό συνεχίζει στο Βυζάντιο.

Στον Αετό Οφρυνίου ο Γιάννης Καρακότσαλης είναι ο νέος προπονητής.

Τη χρονιά που πέρασα αρχικά εργάστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και στη συνέχεια στον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Έχει εργαστεί ακόμη στην ΑΕ Πιερέων, στο ΜΑ Αντιφιλίππων, στο Φρίξο Πλατανοτόπου, στον Αστέρα Φωλιάς, στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ.

Στον Ατρόμητο Ακροβουνίου που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στην Α` κατηγορία, ο Βασίλης Νικολαΐδης αντικατέστησε τον Γιάννη Καρακότσαλη.

Ο Νικολαΐδης τη σεζόν που πέρασε ήταν προπονητής στις Μεικτές της ΕΠΣΚ. Πριν ήταν στο πάγκο του Παγγαιϊκού Παλαιοχωρίου. Εργάστηκε ακόμη στον Μ. Α Αντιφιλίππων και συνεργάτης του Άγγελου Διγκόζη στο προπονητικό τιμ του ΑΟΚ.

Απομένει να μάθουμε τους προπονητές στον Ατρόμητο Χαλκερού, στη Δόξα Θεολόγου και στην Ποταμιά αλλά φυσικά και στο Νέστο Χρυσούπολης. Στον Ορφέα Ελευθερούπολης συνεχίζει ο Στέλιος Κατρακυλάκης, στον Άρη Πηγών συνεχίζει ο Δημήτρης Σιώπης, στο Βυζάντιο ο Παύλος Προβατίδης αντικατέστησε τον Θωμά Ματρακούκα.

Στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα συνεχίζει ο Νίκος Σιδηρόπουλος, στον Κεραυνό Ελευθερών συνεχίζει ο Διονύσης Μουτάκης, στην Αναγέννηση Λιμεναρίων ο Πέτρος Κεκεντζής αντικατέστησε τον Τάσο Τσαπανίδη, στην ΑΕΚ Καβάλας συνεχίζει ο Βασίλης Ζέρβας, στο ΜΑ Ορφανίου νέο πρόσωπο στον πάγκο ο Δημήτρης Σίτσας και στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου συνεχίζει ο Γιάννης Μαλαματάς.

Διαβάστε επίσης