• 29 Απριλίου 2024,

Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7 « Είχα δυο προβληματισμούς πριν την έναρξη του αγώνα»

 Αντώνης Δρακόπουλος στους 93,7 « Είχα δυο προβληματισμούς πριν την έναρξη του αγώνα»

Ο Αντώνης Δρακόπουλος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο  στον πάγκο του Νέστου με τον Ορφέα Ξάνθης. Ο ίδιος μίλησε στους 93,7 για τη νίκη της ομάδας αλλά και για το αν θα γίνουν  κάποιες προσθήκες στο ρόστερ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά.
Ερώτηση: Καθίσατε για πρώτη φορά στον πάγκο του Νέστου, παίξανε και δυο ξένοι επίσης για πρώτη φορά. Ποια είναι η άποψη σας για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης;
Απάντηση: Υπήρχαν δυο προβληματισμοί πριν το παιχνίδι ενώ θα καθόμουν για πρώτη φορά στον πάγκο του Νέστου.  Σίγουρα ήταν το ντεμπούτο των δυο ξένων που δεν είχαν ξαναπαίξει. Δεν είχαν προσαρμοστεί σε παιχνίδια παρότι είναι στη Χρυσούπολη αρκετό καιρό. Δεν ήξερα το πώς θα αντιδράσουν και πως θα ενσωματωθούν σ` ένα παιχνίδι επίσημο. Ο δεύτερος προβληματισμός είχε να κάνει με την απουσία του Λαδάκη λόγω καρτών όπου αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τον Κοβάτση λίγο πιο πίσω. Από την αρχή του πρωταθλήματος ο Κοβάτσης απ` ότι μου είπε δεν είχε αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. Οπότε αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος προβληματισμός, συν την πίεση και το άγχος για τους 3 βαθμούς.  Ακόμη περισσότερο ότι δουλέψαμε δυο μέρες με τα παιδιά και δεν ήξερα το αν θα μπορούσαν αμέσως να δεχτούν αυτά που προσπάθησα να τους περάσω.
Δεν είναι εύκολο μέσα σε δυο μέρες να αλλάξεις όλο το αγωνιστικό σκεπτικό που είχε η ομάδα από την αρχή. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Πήραν κάποια πραγματάκια που προσπαθήσανε να τα εφαρμόσουν είτε εύκολα είτε δύσκολα μέσα στο παιχνίδι. Είναι νωρίς. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να περάσει το πνεύμα το δικό μου.
Ηταν μια καλή αρχή.
Ερώτηση: Θα ενισχυθεί την τελευταία στιγμή ο Νέστος με κάποια η κάποιες μεταγραφές;
Απάντηση: Είναι κάτι που το συζητάμε. Είναι όμως και κάτι που το χρειαζόμαστε. Με τον Ορφέα Ξάνθης είχαμε 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Εχουμε το πρόβλημα του τραυματισμού με τον Αρετά ο οποίος θα φανεί σήμερα(χθες) πόσο σοβαρό είναι. Δεν είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος οπότε συσσωρεύονται οι κάρτες και η κόπωση. Αν θέλουμε να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα λίγο πιο ψηλά, αναμφισβήτητα πρέπει  να κάνουμε τουλάχιστον δυο προσθήκες. Αυτά τα είπα και στον πρόεδρο.
Ερώτηση: Είστε νέος προπονητής στο Νέστο, θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας; 
Απάντηση: Κοιτάξτε είτε στο Νότο, είτε στο Βορρά, το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Οι φίλαθλοι να είναι κοντά στην ομάδα, να την στηρίξουνε. Από εκεί και πέρα ο εκάστοτε προπονητής, οι ποδοσφαιριστές είμαστε όλοι αναλώσιμοι.  Η ομάδα είναι αυτή που μένει και αυτός που αγαπάει την ομάδα πρέπει να είναι κοντά και στα δύσκολα και στα εύκολα

Διαβάστε επίσης