• 28 Μαρτίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Οι παίκτες μου δεν κάνουν τα κέφια κανενός, το βουλώσανε οι κακοήθεις»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Οι παίκτες μου δεν κάνουν τα κέφια κανενός, το βουλώσανε οι κακοήθεις»

Δηλώσεις με νόημα έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Δημήτρης Σίτσας. Μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για παρασκήνιο που υπήρχε πριν τον αγώνα με τον Ξηροπόταμο και για τους κακοήθεις που λέγανε πολλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ερώτηση: Η γνώμη σου για το ματς με τον Ξηροπόταμο.

Απάντηση: Για μας ήταν ένα ματς αποδείξεων. Έπρεπε να βουλώσουμε στόματα όπως γράφτηκε και τα … βουλώσαμε. Οι ποδοσφαιριστές μου εκτός από καλοί παίκτες έχουνε παρά πολύ μεγάλα… άντερα.  Αυτό πρέπει να το καταλάβουν άλλοι. Αποδείξανε μέσα στο γήπεδο ότι είναι και καλύτερη ομάδα αλλά και δεν κάνουν τα κέφια κανενός. Είτε έχουνε χορηγούς, είτε δεν έχουν χορηγούς.  Αυτό το θέμα συζητήθηκε πάρα πολύ. Αποδείξαμε και πάλι ότι σε κάθε παιχνίδι είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί.  Βλέπουμε μόνο την ομάδα μας και τίποτα άλλο. Αυτό όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε ένα μέτριο πρώτο 20λπετο αφού μπήκαμε νωθρά. Μετά το 20λεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Δημιουργήσαμε το γκολ και μετά είχαμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες να κλείσουμε το σκορ.  Στο β` μέρος πάλι ήμασταν χαλαροί στο πρώτο 10λεπτο. Σοβαρευτήκαμε και τα παιδιά δείξανε πάλι ότι έχουν θέληση και πάθος για τη νίκη και το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.  Είχαμε τακτική συμπεριφορά σωστή, πετύχαμε 2 γκολ μετά το 1-1 και θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ με τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Ερώτηση: Βγάζει παράπονο ο Δημήτρης Σίτσας;

Απάντηση: Παράπονο όχι. Αυτό το μας είχε γίνει σήριαλ με τους κακοήθεις που ήθελαν να πλήξουν   το ήθος και την τιμιότητα της ομάδα μας. Νομίζω ότι το βουλώσανε από εδώ και πέρα και δεν έχουν να πουν κάτι. Το ίδιο θα κάνουμε με όλες τις ομάδες. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε την ομάδας μας στο pic της ιστορίας της.  Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.  Είμαστε κοντά στην κορυφή αλλά δε βάζω στόχο όσον αφορά το πρωτάθλημα. Σαν ομάδα θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια και όπου βγει. Το θέλουνε τα παιδιά και το αξίζουνε γιατί έχουν την ποιότητα αλλά και το πάθος για τη νίκη.

 

Διαβάστε επίσης