• 19 Μαΐου 2024,

Αντώνης Λαδάκης στους 93, 7: « Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο»

 Αντώνης Λαδάκης στους 93, 7: « Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΑΟΚ, παραχώρησε χθες το πρωί στους 93,7, ο Αντώνης Λαδάκης.

Ο έμπειρος άσσος,  μίλησε για την επιλογή του να έρθει στον ΑΟΚ,  ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας , για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι σου έχει μείνει από την πρώτη σύντομη παρουσία σου, στον ΑΟΚ, πριν περίπου 16 χρόνια;

Απάντηση: Θυμάμαι τους περισσότερους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές. Ηταν μια δύσκολη χρονιά.

Δεν υπάρχει πίκρα που δεν έπαιξα τότε. Ο προπονητής είχε κρίνει ότι έπρεπε να βασιστεί σε πιο έμπειρους παίκτες. Εγώ τότε ήμουν μόλις 17 ετών.  Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ποτέ μη λες ποτέ, για τίποτα. Ηρθε η ώρα, που επιστρέφω στον ΑΟΚ.

Ερώτηση: Τι μέτρησε για την επιλογή σου, να έρθεις στον ΑΟΚ, ενώ ήσουν μεταγραφικός στόχων αρκετών ομάδων;

Απάντηση: Το πρώτο είναι ότι κατάγομαι από την Καβάλα και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρχε αυτή η σκέψη.   Το δεύτερο είναι ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίσανε, ο κ. Καζάκης και ο κ. Ταουσιάνης, με γνωρίζανε και τους γνώριζα. Μου δείξανε το ενδιαφέρον, το πόσο πολύ με θέλανε στην ομάδα. Είχανε υπομονή και στο τέλος δικαιωθήκανε. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους της διοίκησης, νομίζω ότι αυτό έγινε πιο εύκολο για μένα.

Ερώτηση: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους  φιλάθλους του ΑΟΚ;

Απάντηση: Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει να την αγκαλιάσει ο κόσμος.

Τους θέλουμε στο γήπεδο, να έρθουν να μας στηρίξουν. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε με την απόδοση μας και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, να τον διατηρήσουμε στο γήπεδο.

Ερώτηση: Έρχεσαι από τη Σουπερ Λιγκ, πόσο δύσκολο θα είναι να προσαρμοστείς σ` ένα άγνωστο πρωτάθλημα για σένα;

Απάντηση:  Είχα παίξει παλαιότερα σε αυτή την κατηγορία αλλά τότε ακόμη ήταν επαγγελματική.

Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Εντάξει θα προσαρμοστώ, πολύ γρήγορα.

Δε θα έχω ιδιαίτερα προβλήματα.

Ερώτηση: Τι γνωρίζεις για τον ΑΟΚ; Με κάποιους παίκτες έχετε βρεθεί μαζί  και σε άλλες ομάδες;

Απάντηση:  Υπάρχουν κάποια παιδιά όπως ο Γιώργος Λίτσκας και ο Τάσος Φραγκούλης, που ήμασταν μαζί στον Πανθρακικό.  Γνωρίζω τον Παππά, τον Γιαλούση, τον Δέντσα. Είναι ένα οικείο περιβάλλον για μένα. Ελπίζω όλοι μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε μια καλή ομάδα.

Να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ερώτηση: Τι υπόσχεται ο Αντώνης Λαδάκης μέσα στον αγωνιστικό χώρο;

Απάντηση:  Αυτά που έχετε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Να είμαι υγιής, να προσφέρω τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αγωνιστικού χώρου για την ομάδα μας. Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε εμείς μια καλή ομάδα. Τα δείγματα από πέρσι, είναι πολύ καλά.

Να κοιτάξουμε τη δικιά μας την απόδοση και να είναι αυτή που πρέπει. Οποιοδήποτε πρόβλημα αγωνιστικό και να υπάρχει, να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Ερώτηση: Μετά από δυο χρονιές που έπαιξε ο ΑΟΚ στη Γ` Εθνική, θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, αυτή που έρχεται;

Απάντηση: Μακάρι να είναι έτσι. Σαν ποδοσφαιριστές, σαν σωματείο, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.  Θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλει πολύ δουλειά και σκέψη για το πώς θα πετύχουμε το στόχο μας.

Βήμα- βήμα, προσγειωμένοι, όλοι μας.

Ο κόσμος μπορεί να έχει όνειρα και φιλοδοξίες.  Εμείς πρέπει να τα υλοποιήσουμε όλα αυτά. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι δε θα  τους απογοητεύσω. Ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου, ούτε οι προπονητές. Θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι μόνο το σίγουρο.

Ερώτηση: Με το υλικό που υπάρχει και τους ανθρώπους που βλέπεις αυτή την ώρα, είναι σε θέση η ομάδα να χτυπήσει την άνοδο;

Απάντηση: Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος. Και για αυτά που μου είπανε οι άνθρωποι και με αυτά που συνάντησα. Απλά ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που δε μου αφήνει να είμαι υπεραισιόδοξος αλλά ούτε να απογοητεύομαι.

Η φανέλα του ΑΟΚ, είναι βαριά, την έχω φορέσει στην Α` Εθνική. Η ομάδα μας είναι ιστορική.

Σίγουρα η θέση δεν είναι στη Γ` Εθνική και αυτός είναι ο στόχος όλων μας.

Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω. Θέλω οι φίλαθλοι από την αρχή να στείλουν ένα μήνυμα ότι ο ΑΟΚ είναι εδώ και πατάει γερά και είναι έτοιμος για πολλά πράγματα.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης