• 19 Μαΐου 2024,

Με 7 νέα πρόσωπα η πρώτη του ΑΟΚ – Ξεκίνημα με μεγάλη αισιοδοξία για την άνοδο

 Με 7 νέα πρόσωπα η πρώτη  του ΑΟΚ – Ξεκίνημα με μεγάλη αισιοδοξία για την άνοδο

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ, εν όψει της νέας περιόδου.

Ένα ξεκίνημα με πολύ μεγάλη αισιοδοξία, μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της διοικούσας επιτροπής.

Χθες παράλληλα ετελέσθη ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

*Δηλώσεις

*ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΤΡΑΣ(Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής): « Ξεκινάει μια νέα χρονιά, εμείς έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά.

Να έχουμε υγεία όλοι. Μόνοι μας δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα αν δεν έχουμε τον κόσμο. Η Καβάλα είναι κόσμος, παίκτες, διοίκηση. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής, που φτιάχνουνε μια πολύ καλή ομάδα.

Θα πάμε με αξιοπρέπεια, με καθαρό παιχνίδι, με χαμηλά το κεφάλι. Ελπίζουμε να ξεκολλήσουμε από αυτή την κατηγορία, που δεν αξίζει βάση ιστορίας στον ΑΟΚ. Τρία χρόνια, στη Γ` Εθνική, είναι πολλά».

*ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ(προπονητής ΑΟΚ): «  Από σήμερα μπαίνουμε σε μια περίοδο, όπου καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε, το σύνολο εκείνο, το οποίο θα τηρεί τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση των υψηλών στόχων που έχουμε φέτος. Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους, όχι μόνο στην περίοδο της προετοιμασίας αλλά όλη τη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό, γι` αυτό που θέλουμε να πετύχουμε φέτος. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που την πρώτη μέρα της προετοιμασίας έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε το 90% του ρόστερ της ομάδας.

Μπορούμε να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, όσον αφορά το σχεδιασμό, αφού είμαστε μέσα σε αυτά που είχαμε πει την τελευταία φορά. Ανανεώσαμε από την περσινή ομάδα 16 ποδοσφαιριστές και προσθέσαμε μέχρι σήμερα 7 ποδοσφαιριστές με ταλέντο, με ποιότητα και πάνω απ` όλα με εμπειρία που θα βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Εύχομαι ότι καλύτερο στα παιδιά που δεν έμειναν στο ρόστερ. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σίγουρα αυτό που θέλουμε, είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και μέσα από τη διαδικασία να το κατακτήσουμε.

Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι ισχυρές και δυνατές. Από σήμερα σκύβουμε το κεφάλι, πολύ δουλειά, επιμονή και υπομονή, πίστη πάνω απ` όλα στη δουλειά που θα κάνουμε κάθε μέρα, κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα και στόχο που έχουμε βάλει. Ευχόμαστε να χαμογελάσουμε αυτή τη χρονιά και να αισθανθούμε περήφανοι πάνω απ` όλα. Να κάνουμε περήφανους τη διοικούσα επιτροπή που βάση δυνατοτήτων έκαναν ότι ήταν δυνατό, για την ομάδα. Να κάνουμε περήφανους, τους φιλάθλους  του ΑΟΚ,  που τους θέλουμε κοντά μας.

Θα κάνουμε δυο ακόμη προσθήκες. Ο ένας θα είναι σίγουρα επιθετικός, ο άλλος θα δούμε».

*ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ(τεχνικός διευθυντής ΑΟΚ): « Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. Να έχουμε όλοι υγεία. Θα είναι μια μεγάλη χρονιά, ανταγωνιστική και αμφίρροπη.

Εμείς πάντα κρατώντας χαμηλά τους τόνους, με το νοικοκυριό που έχει η ομάδα, πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι στη μοίρα αυτής της ομάδας και ειδικά σε αυτή την κατηγορία που βρίσκεται να πρωταγωνιστήσει. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του, τους θέλουμε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είναι δίπλα μας. Μόνο ο κόσμος μπορεί να βάλει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών και να απογειώσει αυτή την ομάδα».

laros2 laros3 laros5 laros6 laros4 laros7

« Εύχομαι πάνω απ` όλα υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πέρσι μας ταλαιπώρησαν πάρα πολύ οι τραυματισμοί.  Πιστεύω ότι έγιναν ποιοτικές μεταγραφές και ενισχυθήκαμε. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό, θα δίνουμε πάντοτε τον καλύτερο μας ευατό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ελπίζω να είναι τρίτη και φαρμακερή».

Στον αγιασμό παραβρέθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή της ομάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μπάμπης Ευσταθιάδης, το μέλος του Δ. Σ της ΕΠΣΚ κ. Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φιλόσογλου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, κ. Ντίνος Κανάκης.

Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Περιγιαλίου.

Τα 7 νέα πρόσωπα που προπονήθηκαν είναι οι: Ζλατκόφσκι, Γιαλούσης, Μελισσόπουλος, Κασαπάκης, Συριτούδης, Λαδάκης και Φραγκούλης.

Διαβάστε επίσης