• 28 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Απόλλων Παραλιμνίου 1-1: Καλό πρόσωπο μόνο για 45 λεπτά

 ΑΟΚ- Απόλλων Παραλιμνίου 1-1:  Καλό πρόσωπο μόνο για 45 λεπτά

Γράφει ο  Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ παρουσίασε δυο πρόσωπα. Ένα αρκετά  καλό στα πρώτα 45 λεπτά και ένα μετριότατο στην επανάληψη, απέναντι σε μια ομάδα που άφησε καλές εντυπώσεις ενώ σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε αμυντικά.  Το Παραλίμνι ειδικά στο β` μέρος είχε καλό προσανατολισμό στο παιχνίδι του. Ο ΑΟΚ δε είχε γενικά τον παίκτη που θα έκανε το κάτι παραπάνω ενώ στο Α` μέρος είχε διάθεση για κάτι καλό ενώ με το χαμένο πέναλτι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ο ΑΟΚ έχει να κερδίσει από τις 29 Ιανουαρίου. Τελευταία νίκη με 1-0 επί του Λαγκαδά. Μετά μετράει 5 ισοπαλίες και 1 ήττα στη Δόξα Δράμας.

Ο Αγγελος Διγκόζης επανέφερε στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό το Νάσο Αθανασίου στη θέση του τερματοφύλακα ενώ για πρώτη φορά ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα ο Θανάσης  Τζιτζιφάκος στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Κυζιρίδης με τον Μελισσόπουλο έπαιξαν στα πλάγια με τον Παναγιωτόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τουμανίδης και ο Κεφαλάς δυο αμυντικοί μέσοι ενώ στην άμυνα ο Τέλλος με τον Καλλιβωκά δυο στόπερ και δεξιά- αριστερά ο Μπαντάνης με τον Σταματόπουλο.

Α` μέρος

Ο ΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων  αλλά στο 24` μετά από πάσα του Δέντσα, ο Ναλμπάντης με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 0-1.  Στο 32`  από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και από πάσα του Τέλλου, ο Μελισσόπουλος με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39` κέρδισε πέναλτι ο Σταματόπουλος από το Μεντή, το εκτέλεσε ο Κυζιρίδης αλλά μπλόκαρε ο Χατζηγιαννάκης. Στο 42` σουτ του Κυζιρίδη δύσκολη απόκρουση του Χατζηγιαννάκη.

Β` μέρος

Η πρώτη κίνηση του Διγκόζη από τον πάγκο ήταν ο Μπλιός(πήγε πλάγια αριστερά)  που μπήκε στη θέση του Τζιτζιφάκου με τον Κυζιρίδη να περνάει στον κάθετο άξονα. Στο 60` πάσα Κυζιρίδη, σουτ Παναγιωτόπουλου άουτ από καλή θέση. Στο 80` σουτ του Μελισσόπουλου, απόκρουση του Χατζηγιαννάκη.  Το Παραλίμνι προσπάθησε στη δημιουργία χωρίς την κλασσική ευκαιρία.

Οι συνθέσεις.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης 74` λ.τ  Φραγκούλης , Τέλλος, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Κεφαλάς, Κυζιρίδης 65` Παπαδόπουλος , Τζιτζιφάκος 51` Μπλιός , Μελισσόπουλος, Παναγιωτόπουλος.

Απόλλων Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Τσομαχασβίλι 56` Ρούμπος , Τάκας, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας 90` Καρακούτης , Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μεντής 75` Σελαλματζίδης .

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης