• 14 Μαΐου 2024,

Διγκόζης: « Ικανοποιημένος μέχρι το 60` από την εικόνα» – Δημητρίου: « Κακό παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο»

 Διγκόζης: « Ικανοποιημένος μέχρι το 60` από την εικόνα» –  Δημητρίου: « Κακό παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο»

Ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του για 60` λεπτά, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΟΚ, Άγγελος Διγκόζης. Από την άλλη ο Παύλος Δημητρίου έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά είπαν.

Αγγελος Διγκόζης(προπονητής ΑΟΚ): « Είμαι χαρούμενος που κάθομαι δίπλα στον Παύλο. Συνεργαστήκαμε 1 χρόνο μαζί στον Πανσερραϊκό. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας.  Αυτό που κάνει το κάνει με πολύ μεγάλη αγάπη. Μέχρι το 60` είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι, που θα μπορούσαμε να πάρουμε προβάδισμα.  Παίζοντας από τις 4 καλές ομάδες που έχει ο όμιλος μας, η μια είναι το Παραλίμνι.  Δυστυχώς δεν μας βοηθήσανε οι αλλαγές και το Παραλίμνι κράτησε περισσότερο τη μπάλα. Μέχρι το 60` είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε. Μετά το 60` δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Με το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι.  Θέλαμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, το χαμένο πέναλτι.  Δυστυχώς δε μπορέσαμε να κερδίσουμε. Χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος δεχτήκαμε γκολ.  Η αξιολόγηση γίνεται μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια.   Όποιος δεν περάσει τις εξετάσεις δε θα είναι το καλοκαίρι στον ΑΟΚ. Όποιος κατάλαβε, το κατάλαβε. Έπαιξε ο Τζιτζιφάκος και είμαστε ευχαριστημένοι.  Είναι το κέρδος μας, είναι του 1999 γεννημένος. Ηταν καλή εμφάνιση που έκανε αλλά κουράστηκε. Πάντως μπράβο του.

Ο Μπαντάνης έχει ένα διάστρεμμα βαριάς μορφής και θα πάει στο νοσοκομείο. Ο Παναγιωτόπουλος έπαιζε με πρόβλημα στο γόνατο»

Παύλος Δημητρίου(προπονητής Απόλλωνα Παραλιμνίου ): « Ηταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Δε βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος που ήταν δύσκολος. Οι δικοί μου παίκτες όλα τα έκαναν με δυσκολία. Ούτε τον έλεγχο της μπάλας, ούτε τα τρεξίματα τους. Μέχρι το 65` η Καβάλα δικαιούταν κάτι περισσότερο. Ηταν καλύτερη, πατούσε στο γήπεδο καλύτερα. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην περίπτωση του πέναλτι.  Από το 65` και μετά διαχειριστήκαμε καλύτερα εμείς το αποτέλεσμα που υπήρχε εκείνη την ώρα.   Δημιουργούσαμε, κρατήσαμε τη μπάλα αλλά είχαμε άστοχες τελικές ενέργειες.  Θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές που  αγωνίζονται  ελεύθερα αυτή τη στιγμή χωρίς το άγχος των βαθμών, να  παίζουν ποιοτικότερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.  Είναι ευκαιρία να παίξουν καλύτερα, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος, να ευχαριστηθούν οι παράγοντες αλλά και οι προπονητές. Είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΑΟΚ είναι ένα βαρύ όνομα. Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε αυτές τις ομάδες να τυραννιούνται στη Γ` Εθνική»

 

Διαβάστε επίσης