• 28 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Αρης Αβάτου 3-1: Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη

 ΑΟΚ- Αρης Αβάτου 3-1:  Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν ο δημιουργός και ο Νίκος Βαλαβανόπουλος ο εκτελεστής στη νίκη του ΑΟΚ επί ενός αντιπάλου που σίγουρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για το ανοιχτό παιχνίδι του. Ο Αρης Αβάτου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους.   Δεν ήταν εύκολη η νίκη του ΑΟΚ  που είχε κάποια θεματάκια στην άμυνα με την αλληλοκάλυψη (δημιούργησε προβλήματα ο Κοτόπουλος) ενώ στην επίθεση είχε εκτός από τα 3 γκολ, αρκετές τελικές προσπάθειες με τον Κεϊτά πάντως να μην είναι στη μέρα του.

Χωρίς τους  Ρομπέρ,  Παπαστεριανό και με Θωμαϊδη, Σέχου στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε ο ΑΟΚ.  Ο Δήμιζας τερματοφύλακας, δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Γιαλαμούδης και Λυμπεράκης. Δυο στόπερ Αλιατίδης και Σέχου.  Τρεις στη μεσαία γραμμή: Ψάλτης, Θωμαϊδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και πλάγιοι στην επίθεση Μπλιός, Κεϊτά με σέντερ φορ το Βαλαβανόπουλο.

Στο12` από κόρνερ του Παπαδόπουλου απείλησε με κεφαλιά ο Σέχου.

Στο 14` από την πάσα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, ο Βαλαβανόπουλος πέρασε τον Αμουτζάκη και σε κενή εστία το 1-0.

Στο 16` ο Κεϊτά έκανε το σουτ από καλή θέση, με τα πόδια έσωσε ο Αμουτζάκης. Στο 30` η πρώτη ευκαιρία για τον Αρη Αβάτου με σουτ του Σαρηγιαννίδη και απόκρουση του Δήμιζα. Στο 33` η ισοφάριση σε 1-1 με τον Κοτόπουλο που απέφυγε το Δήμιζα και πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 40` πλάσαρε ο Γιαλαμούδης από πολύ κοντά αλλά απομάκρυνε ο Αμουτζάκης. Στο 40` με αυτογκόλ του Σαρηγιαννίδη ο ΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 2-1. Στο 44` κεφαλιά του Σέχου λίγο άουτ.

Στο 50` αστόχησε από καλή θέση ο Μπλιός. Στο 60` συστημένη σέντρα του Γ. Παπαδόπουλου, με ωραία κεφαλιά ο Βαλαβανόπουλος το 3-1.   Στο 66` φάουλ του Χαριτίδη δύσκολη απόκρουση του Δήμιζα. Στο 72` κόρνερ ο Χαριτίδης βρήκε και στο κάθετο δοκάρι. Στο 74` αστόχησε από καλή θέση ο Κεϊτά. Στο 78` ο Δήμιζας σταμάτησε τον Κοτόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης 70` Παπαστεριανός , Κεϊτά 82` Αδαμάκης , Μπλιός 67` Χατζηκυριάκου , Βαλαβανόπουλος 86` Τζιτζιφάκος.

Αρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας 46` Κουτίνης, Ψεμματάς 46` Καλαϊτζίδης , Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος 62` Γκέκας, , Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος 90` Κελεσιάδης , Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

 

Διαβάστε επίσης