• 4 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ- Κ-20 ΠΑΟΚ 0-1: Υπομονή και δουλειά

 ΑΟΚ-  Κ-20  ΠΑΟΚ 0-1: Υπομονή και δουλειά

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Υπομονή και πολύ δουλειά θέλει η   νεανική ομάδα του ΑΟΚ.  Δεν έδειξε κακό πρόσωπο αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Άλλωστε ήταν το πρώτο φιλικό.

 

Γενικά πάντως το θέαμα στο φιλικό δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Λίγες φάσεις, λίγες κλασσικές  ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παρέταξε το νέο ΑΟΚ με τερματοφύλακα το Δήμιζα, στα πλάγια της άμυνας δεξιά ο Γιαλαμούδης και αριστερά ο Λυμπεράκης. Δυο στόπερ ο Αλιατίδης και ο Παπαστεριανός. Δυο αμυντικά χαφ ο Ψάλτης και ο Γ. Παπαδόπουλος με επιθετικό χαφ τον Τζιτζιφάκο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βαλαβανόπουλος και πλάγιοι στην επίθεση  ο Μπλιός και ο Ντουρτμές.

Στο Α` μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας με τους Λύρατζη, Κότζακ να κάνουν καλή δουλειά στη δεξιά πτέρυγα αλλά και τον Τζοβάρα να είναι γρήγορος στην αριστερή πλευρά.

Ο ΑΟΚ προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με τον Βαλαβανόπουλο που κέρδισε κάποια φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Επίσης έκανε καλό παιχνίδι ο Λυμπεράκης με πρωτοβουλίες από τα αριστερά.  Το Καβαλιώτικο συγκρότημα δεν είχε την κλασσική ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 25` ο  Καβαλιώτης  Λύρατζης  «τρύπωσε» στην άμυνα του ΑΟΚ και με πλασέ έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Χατζηστραβού.

Στην επανάληψη, ο Μπλιός απείλησε στο 58` με σουτ μέσα στην περιοχή,  που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα και στο 59` από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου, ο Παπαστεριανός έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.   Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 84` με τον Δούμτση που δε βρήκε τη μπάλα από κοντά και στο 88` με ωραίο σουτ του Γαϊτανίδη.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύτηκαν ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο παλιός τερματοφύλακας του ΑΟΚ τη δεκαετία του `90 Γκόραν Τσούμιτς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας 53` Παγκάκης , Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης , Παπαστεριανός, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Τζιτζιφάκος, Ντουρτμές.

Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Αδαμάκης, Προβατίδης, Θωμαϊδης, Σέχου, Τσακιρίδης, Κεσαπίδης, Ντέντε.

Κ-20 ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Διαμαντής, Κότζακ, Χατζηδίμπας, Γκαγκατσίδης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Δούμτσης, Παπαδόπουλος Χ, Μίσκοβιτς, Γαϊτανίδης, Βουτσάς, Παπαθανασίου. Τσιγγαράς, Αηδωνίδης, Βρακάς, Σταθόπουλος, Συλλέκτης.

Διαβάστε επίσης