• 24 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Ολυμπιακός Βόλου 2-0: Αφιερωμένη η νίκη στο Βασίλη – Τέλος Βόσαλικ (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Ολυμπιακός Βόλου 2-0: Αφιερωμένη η νίκη στο Βασίλη  – Τέλος Βόσαλικ  (φωτογραφίες)

Κρατάει μόνο τη νίκη που την ήθελε πολύ ο ΑΟΚ.

Η εμφάνιση ήταν αγχωτική και χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε  σε μεγάλο βαθμό για ένα θετικό αποτέλεσμα απειλώντας σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Δήμιζα.

Ο  Παύλος Δερμιτζάκης δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Ο Μελισσόπουλος με Χαντί στον πάγκο έπαιξε ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Καθάριος ξεκίνησε βασικός πλάγιος στα δεξιά με Μαρκόπουλο και Β. Παπαδόπουλο, επίσης στην επίθεση.

Εκτός αποστολής ο Τσέχος Βόσαλικ που μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας και θα συνεχίσει στη Γερμανικό σύλλογο.

Στο Α` μέρος δεν  χάθηκε ούτε μια κλασσική ευκαιρία. Αρκετά τα λάθη στην ανάπτυξη από τον ΑΟΚ, έλειπε ο παίκτης που θα δώσει την τελική πάσα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ρυθμού χωρίς πάντως να απειλήσει την εστία του Δήμιζα.

Στην επανάληψη το ωραίο γκολ του Μαρκόπουλου έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΚ ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση. Η αποβολή του Φαζού έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΑΟΚ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 37` σουτ του Μαϊδανού απόκρουση του Γιδόπουλου.

Στο 46` από πολύ καλή θέση ο Καζαντζίδης σημάδεψε ψηλά άουτ

Στο 55` με φοβερό σουτ ο Μαρκόπουλος το 1-0. Προηγήθηκε μεγάλη μπαλιά του Κέρθι και κεφαλιά του Γαβριηλίδη(όλοι οι παίκτες του ΑΟΚ πανηγύρισαν το γκολ στο σημείο   όπου ήταν η φωτογραφία του Βασίλη).

Στο 57` ευκαιρία με Κουτσιανικούλη σώζει σε κόρνερ ο Δήμιζας.

Στο 69` με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) αποβλήθηκε ο Φαζός.

Στο 77` σουτ του Ραντί απόκρουση του Δήμιζα, στην επαναφορά νέο σουτ του Ραντί η μπάλα άουτ.

Στο 84`σουτ του Μαρκόπουλου από καλή θέση άουτ

Στο 93` ο Μελισσόπουλος με προβολή σε κενή εστία το 2-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης 81` Θωμαϊδης , Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος  , Κέρθι, Καθάριος 60` Ορφανίδης , Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος 62` Χαντί .

Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Γραικός, Φάζος, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης 88` Δεινόπαπας , Ραντί, Κουτσιανικούλης, Ντούνης 85` Στεφάνοβιτς , Τσίτας.

Διαβάστε επίσης