ΑΟΚ: Προ των πυλών Μαρινάκης, Σαμπανίδης και Καραγιάννης

 ΑΟΚ: Προ των πυλών Μαρινάκης, Σαμπανίδης και Καραγιάννης

Ο ΑΟΚ φαίνεται να έχει κλείσει άλλους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Συγκεκριμένα μάλλον θα συνεχίσουν στον ΑΟΚ οι: Μιχάλης Μαρινάκης, Χριστόφορος Καραγιάννης και Νίκος Σαμπανίδης. Ο 20χρονος Μιχάλης Μαρινάκης προέρχεται από τον ΟΦΗ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Σουπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Είναι αμυντικός μέσος αλλά και οκτάρι.

Ο Χριστόφορος Καραγιάννης είναι 22 ετών και τελευταία αγωνίστηκε στον ΑΠΟ Αταλάντης. Τη σεζόν 2020-2021 έπαιξε στην Καλλιθέα. Ξεκίνησε από τη Λαμία στην οποία έγινε επαγγελματίας το 2019. Είναι πλάγιος δεξιός αμυντικός.

Ο 23χρονος Σαμπανίδης είναι Ξανθιώτης σέντερ φορ, ύψους 1.87, που φέτος το πρώτο εξάμηνο έπαιξε στην κατηγορία με το Αιγάλεω, τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε επίσης στη Β΄ Εθνική με τη Δόξα Δράμας (από το 2018), ενώ ξεκίνησε από την Κ19 της Ξάνθης.

Με τον Ελέζι το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη αφού δεν κατέχει Ελληνικό διαβατήριο. Θα γίνουν προσπάθειες να γίνει Έλληνας. Ο Νούρι έρχεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα όπου είναι προγραμματισμένη προπόνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι παίκτες που έχουν κλείσει έως τώρα.

Διαβάστε επίσης