cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΑΟΚ: Σέντερ φορ μετά τις 15 Αυγούστου

 ΑΟΚ: Σέντερ φορ μετά τις 15 Αυγούστου

Ο ΑΟΚ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε χθες πρωί και απόγευμα, με τον Ταουσιάνη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πλέον κοιτάζει το φιλικό του Σαββάτου με το Νέστο, όπου φυσικά αποτελεί σοβαρό τεστ.

Οσον αφορά την απόκτηση του σέντερ φορ, μάλλον αυτό θα γίνει μετά τις 15 Αυγούστου.  Φαίνεται ότι ο ΑΟΚ  δε βιάζεται, ψάχνοντας την καλύτερη λύση.

Δεν αποκλείουμε να είναι από τη ξένη αγορά ενώ εξετάζονται περιπτώσεις και Ελλήνων επιθετικών που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι.

Ονόματα προς τα έξω δεν έχουν βγει. Δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη.

*Η σύγκριση με πέρυσι

Κοιτάζοντας τις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού για τον ΑΟΚ, βγαίνουν ορισμένα συμπεράσματα.

Πέρσι τέτοια εποχή είχαν αποκτηθεί οι: Συνοδινός από Κ-20 του Πανθρακικού, Μαργαρίτης από Ολυμπιακό Βόλο, Λιόλιος από Αρη Θεσσαλονίκης, Δελής από Κ-20 της Ξάνθης, Τουμανίδης από Κ-20 του ΠΑΟΚ, Πτηνόπουλος από Αγιονέρι, Δέντσας από Πανσερραϊκό, Καζάκης από Αιγινιακό, Παληγεώργος από Τύρναβο, Δουμάνης από Επισκοπή, Κωνσταντινίδης από Αρη Ακροποτάμου. Συνολικά είχαν γίνει πέρσι το καλοκαίρι, 11 μεταγραφές.

Φέτος έχουν αποκτηθεί οι: Λαδάκης από Πανθρακικό,  Γιαλούσης από Λαμία, Συριτούδης από Διδυμότειχο, Ζλατκόφσκι από ομάδα του εξωτερικού, Μελισσόπουλος από Νέστο, Φραγκούλης από Νέστο, Κασαπάκης από Ερμή Ζωνιανών,

Συνολικά φέτος έχουν γίνει 7 μεταγραφές. Τέσσερεις  λιγότερες από πέρσι αλλά χωρίς να έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος.

Μια διαφορά είναι ότι πέρυσι,  ήταν τεχνικός διευθυντής ο Στέλιος Κατρακυλάκης ενώ φέτος είναι ο Βλάσης Καζάκης. Επίσης βασική διαφορά, ότι πέρυσι το καλοκαίρι προπονητής ήταν ο Κώστας Ανυφαντάκης και φέτος είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Στους σχεδιασμούς των δυο  καλοκαιριών, φαίνεται καθαρά ότι στο περυσινό, ο ΑΟΚ είχε δώσει το βάρος στην απόκτηση ενός καλού σέντερ φορ, που ήταν ο Καζάκης. Επίσης ενός έμπειρου αμυντικού μέσου, που ήταν ο Δέντσας. Φέτος είναι ο Λαδάκης ενώ επίσης ψάχνει για σουπερ επιθετικό.

Στην άμυνα φέτος αποκτήθηκε ο Γιαλούσης ενώ πέρυσι ο Λιόλιος και ο Μαργαρίτης για τα πλάγια αριστερά. Βασικό ότι πέρυσι είχε επιλεχθεί να μην αποκτηθεί ξένος παίκτης ενώ φέτος ήρθε ο Ζλατκόφσκι.

Από τους περσινούς που είχαν αποκτηθεί φέτος δε είναι στο ρόστερ από το Γενάρη και μετά η πρόσφατα οι: Συνοδινός, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δουμάνης, Παληγεώργος, Κωνσταντινίδης ενώ ο Καζάκης έχει περάσει σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

 

*Δελτίο τύπου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κομνηνάκη, ενός ανθρώπου που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή. Ο Δημήτρης Κομνηνάκης προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα για πολλά χρόνια στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, το αγάπησε με πάθος και για τον λόγο αυτό αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο του Νέστου Χρυσούπολης, του Κεραυνού Πέρνης, της ευρύτερης περιοχής αλλά και όλου του νομού Καβάλας. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένειά του.

 

 

Διαβάστε επίσης