• 26 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ: Τα δίνει όλα για σέντερ φορ – Έρχονται Alimi, Hosseinpour – Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

 ΑΟΚ: Τα δίνει όλα για σέντερ φορ – Έρχονται Alimi, Hosseinpour – Με περισσότερες λύσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Οι εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα επίπεδα στον ΑΟΚ.

Οι αργοναύτες θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο «Ανθή Καραγιάννη» και έπειτα θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα για το δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Ολυμπιακό Β’. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει ωστόσο ο Αλεξάντερ Νούρι θα μπορεί να υπολογίσει σε περισσότερους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν τα δελτία τους και τίθενται στη διάθεση του Γερμανού προπονητή οι: Musija, Ebert (ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί -ακόμη- επίσημα από την ΠΑΕ), Ρέτσος, Jarakovic, Οκάν και Nedeljkovic.

 

Έρχονται Alimi και Hosseinpour

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 λύθηκε το θέμα με τη Visa των Alimi και Hosseinpour. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην Αθήνα αύριο το απόγευμα και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει την αποστολή και να γνωρίσει για πρώτη φορά τους νέους του συμπαίκτες στην πρωτεύουσα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιρανό, διεθνή μέσο οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για άφιξη του στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Παράλληλα, η ΠΑΕ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση των μπλε καρτών τους.

Γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου οι δύο πρόσφατες προσθήκες της ομάδας, Bouman και Emsis να είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, 19/12 με τον Πανσερραϊκό.

 

Προσωπική υπόθεση Haditaghi ο βασικός σέντερ φορ

Ο Ιρανοκαναδός επενδυτής, Alex Haditaghi έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα της απόκτησης του βασικού επιθετικού. Εκτός (συγκλονιστικού) απροόπτου θα είναι και αυτός που θα «κλείσει» την τριάδα των παικτών άνω των 25 ετών. Οι δύο βασικοί στόχοι από την Ελλάδα παραμένουν ο Κώστας Μήτρογλου αλλά και ο Απόστολος Βέλλιος.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες αφού αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού. Οι πιέσεις που ασκεί ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ είναι καθημερινές, μιας και επιθυμεί το θέμα να ολοκληρωθεί άμεσα.

Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Χρήστου Σέχου που έμεινε ελεύθερος τις προηγούμενες ημέρες από τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται ο ΑΟΚ να «χτυπήσει» την πόρτα μεγάλης ομάδας της Super League 1 για την απόκτηση δανεικών, Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Οι αργοναύτες θέλουν γηγενείς παίκτες καθώς πρέπει να δηλώνουν -υποχρεωτικά- τουλάχιστον 10 Έλληνες βάσει του σχετικού κανονισμού σε κάθε αγώνα.

Διαβάστε επίσης