Η Συμπαράταξη Πολιτών και η Τάνια Ελευθεριάδου για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Κατσίκα

 Η Συμπαράταξη Πολιτών και η Τάνια Ελευθεριάδου για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Κατσίκα

Από σήμερα το μεσημέρι η δημοτική μας παράταξη θρηνεί για τον αιφνίδιο θάνατο του καλού μας συντρόφου και φίλου, Γιώργου Κάτσικα.

Ο Γιώργος το πάλεψε από το πρωί για ώρες μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αρχικά στο νοσοκομείο Καβάλας και αργότερα στην Αλεξανδρουπολη αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1965.

Από το 1985 ζούσε και εργαζόταν στην Καβάλα ασκώντας το επάγγελμα του λογιστή. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμπαράταξη Πολιτών στις εκλογές του 2014 και του 2019. Διετέλεσε και συντονιστής της γραμματείας της δημοτικής μας παράταξης.

Πάντα αγωνιστικός, αισιόδοξος, γενναιόδωρος, ευγενικός και χαμογελαστός. Δεν θα είναι φτωχότερη μόνο η δημοτική μας παράταξη αλλά και η κοινωνία των ενεργών πολιτών. Ως επικεφαλής μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην γυναίκα, τους γιους και τους συγγενείς του Γιώργου.

Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, δίκαιο και χαρούμενο.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε και φίλε Γιώργο.

Συμπαράταξη Πολιτών, δημοτικός συνδυασμός Δήμου Καβάλας


Και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου αναφέρεται στο δυσάρεστο γεγονός:

Η είδηση του φευγιού του καλού μας συντρόφου, του αγωνιστή Γιώργου Κατσίκα με γεμίζει με θλίψη. Ένας άνθρωπος καθαρός, μαχητής της ζωής, αεικίνητος, πιστός στις ιδέες του, ανοιχτός στο διάλογο, πράος, ευγενικός. Είναι στιγμές που ό,τι και να γράψεις, δεν αρκεί, που οι λέξεις δεν φτάνουν να γεμίσουν το κενό μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αντίο σύντροφε και φίλε Γιώργο. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.


Το Γιώργο Κατσίκα αποχαιρετά με ανακοίνωση του και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ:

Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετούμε το σύντροφό μας, Γιώργο Κατσίκα, έναν συνεπή αγωνιστή και μαχητή της ζωής, ένα ήπιο και γλυκό άνθρωπο. Θα είναι πάντα παρών στη μνήμη όλων.

Θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαβάστε επίσης