ΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό μετά τη νίκη με Νέστο

 ΑΟΚ: Τριήμερο ρεπό μετά τη νίκη με Νέστο

Οι παίκτες του ΑΟΚ μετά τη νίκη με 3-0 επί του Νέστου, πήραν τριήμερο ρεπό από τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη.

Θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Πέμπτη ενώ έχει μείνει μια ακόμη αγωνιστική υποχρέωση μέσα στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.  Φυσικά το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο για την επόμενη μέρα όπου περιμένουμε τις αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής.  Αυτή την εβδομάδα αν όλα πάνε καλά, ίσως ο ΑΟΚ παραλάβει την πρώτη δόση των χρημάτων από το Δήμο Καβάλας.

Ένα ποσό γύρω στις 7,5 χιλιάδες που θα καλύψει ανάγκες της ομάδας.

Ντεμπούτο ο Κεσαπίδης

Ο 16χρονος Γιάννης Κεσαπίδης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟΚ στο ματς με το Νέστο.  Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟΚ.

Ο Αγγελος Διγκόζης τον ανέβασε στο ανδρικό τμήμα το Γενάρη.  Στα τελευταία παιχνίδια ήταν στις αποστολές και τώρα πήρε χρόνο συμμετοχής με το Νέστο.

Προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια.  Ο πατέρας του Σωκράτης αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Ηρακλή Καβάλας αλλά και σε άλλες τοπικές ομάδες. Τώρα είναι προπονητής.

Ο Γιάννης έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να αναδειχθεί.

Στρατεύθηκαν Παναγιωτόπουλος- Καπνόπουλος

Από χθες ντύθηκαν δυο ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ στο χακί. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο Γιώργος  Καπνόπουλος.

Ο Παναγιωτόπουλος έπαιξε με το Νέστο για 35 περίπου λεπτά ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 6 γκολ. Τρία γκολ με το Νέστο και τρία γκολ με την Καβάλα.

Ο Καπνόπουλος εντάχθηκε στο ρόστερ το Γενάρη αλλά ήταν άτυχος αφού είχε τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός προπονήσεων για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

Διαβάστε επίσης