Απάντησε θετικά και έρχεται ο Ανυφαντάκης

 Απάντησε θετικά και έρχεται ο Ανυφαντάκης

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ.

Απάντησε θετικά στην πρόταση, ξεπερνώντας κάποιες δυσκολίες που υπήρχαν στο να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Κρητικός προπονητής έρχεται για δεύτερη φορά στην Καβάλα, πάλι στη Γ` Εθνική και φυσικά καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν για τον ΑΟΚ.

Δεν αποκλείουμε ο Ανυφαντάκης να έρθει και μέχρι τέλος της εβδομάδας στην Καβάλα για να συναντηθεί με τους παράγοντες του Ερασιτέχνη.

 Ο Ανυφαντάκης στον πάγκο του ΑΟΚ τις δυο προηγούμενες φορές

Ο  Κώστας Ανυφαντάκης κάθισε στον πάγκο του ΑΟΚ από τις 4 Φεβρουαρίου του 2015 μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου του 2015.

Ηταν προπονητής σε δυο αγωνιστικές περιόδους.  Είχε διαδεχθεί τον Γιάννη Ισπυρλίδη ενώ μετά τον Ανυφαντάκη είχε έρθει ο Γιάννης Ταουσιάνης.  Σε 30 ματς που ήταν προπονητής στον πάγκο του ΑΟΚ, είχε η ομάδα 18 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στην Α` περίοδο είχε 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.  Η ισοπαλία(μοιραία) ήταν μέσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ οι 2 ήττες ήταν με Πανσερραϊκό στο «Ανθή Καραγιάννη» και Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική. Με τον Πανσερραϊκό ήταν καθοριστική για την άνοδο. Ο ΑΟΚ είχε χάσει πέναλτι, είχε πολλές ευκαιρίες αλλά με το γκολ του Γκόγκα χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι.

Στη Β` περίοδο είχε 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η τελευταία με το Βυζάντιο στο «Ανθή Καραγιάννη» σήμανε εκείνη την εποχή και το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΟΚ και Κώστα Ανυφαντάκη.  Την πρώτη περίοδο είχε συνεργάτες στον πάγκο τον Τάκη Διακάκη και τον Γιώργο Γουνελά και τη δεύτερη περίοδο μόνο τον Γιώργο Γουνελά.

 

Διαβάστε επίσης