• 16 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει, πετύχαμε φέτος πολλά πράγματα»

 Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: «  Ο κόσμος να έρθει να  μας βοηθήσει, πετύχαμε φέτος πολλά πράγματα»

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλει Κορασίδων(προημιτελική φάση) που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Καβάλα, μίλησε στους 93,7 ο προπονητής του ΑΟΚ, Δημήτρης Σιώκης.  Αρχικά τόνισε: « Είναι πολύ σημαντικό που και φέτος φιλοξενούμε στην πόλη μας το πρωτάθλημα. Η ομοσπονδία δείχνει να μας εμπιστεύεται. Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά και δε νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Οφείλεται στις προσπάθειες της διοίκησης πέρσι όπου είχαμε μια άρτια διοργάνωση.  Είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα, είναι η 3η χρονιά που συμμετέχουμε σε αυτή τη φάση. Εκπροσωπούμε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σαν πρωταθλητές της Περιφέρειας.

Είναι θετικό γιατί γίνεται για τρία συνεχόμενα χρόνια.    Υπάρχει μέλλον μπροστά μας. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με πολύ μεγάλη δυναμικότητα. Κερδίζουμε εμπειρίες και όλα μπορούν να γίνουν.  Είναι δύσκολη η κλήρωση. Οι Μακεδόνες Αξιού πήραν πέρσι το Πανελλήνιο Κορασίδων, ο Αρης είναι η ομάδα που πήρε πριν από 1 μήνα το Πανελλήνιο Νεανίδων και η Ελλασόνα είναι η ομάδα που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Νεανίδων στην έδρα της και για ένα σετ δεν πέρασε στα τελικά, στην τετράδα.  Είμαστε πάντως έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Για το γεγονός ότι φέτος θα γίνουν αγώνες και στο κλειστό των Ποταμουδίων: «  Αυτό είναι ένα θέμα. Να πούμε πάντως ότι η βοήθεια του Δήμου είναι αμέριστη και της κ. Τσανάκα και του κ. Φιλόσογλου, όλα αυτά τα χρόνια. Ευθύνεται η ομοσπονδία που ανακοίνωσε στις 1 Ιουνίου ότι οι αγώνες θα γίνουν στην Καβάλα από την άλλη όμως δε μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έπρεπε να βγουν οι πρωταθλητές και μετά να δει ποιες ομάδες εκφράζουν το ενδιαφέρον να αναλάβουν τη διοργάνωση.  Οπότε το γήπεδο της Καλαμίτσας ήδη είχε ανατεθεί από το Δήμο σε κάποιες άλλες  εκδηλώσεις.  Την άνοδο στην Α2 την παίξαμε μέσα στον Αμυγδαλεώνα, το φάιναλ φορ πάλι το παίξαμε μέσα στον  Αμυγδαλεώνα.  Δε ξέρω κατά πόσο ο κόσμος μπορεί να χωρέσει στο γήπεδο των Ποταμουδίων.   Το Βόλει θέλει χώρο και δεν κατά πόσο θα βοηθήσει το κλειστό των Ποταμουδίων.  Δεν έχουμε παίξει ποτέ στο γήπεδο των Ποταμουδιών αφού έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2000 για Βόλει. Έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια.  Σκεφτήκαμε το κλειστό του Αμυγδαλεώνα αλλά δεν υπάρχουν κλιματιστικά στο γήπεδο.  Πιστεύω ότι θα γεμίσει το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Πέμπτη και την Κυριακή αλλά και τα Ποταμούδια την Παρασκευή και Σάββατο.  Την Κυριακή είναι η τελική φάση, ελπίζω να δώσουμε το παρόν μας.   Πάντα είχαμε κάποιες απουσίες όλη τη χρονιά, βασικά δεν είχαμε την Αναγνώστου με σοβαρό τραυματισμό  που τώρα όμως έχει επανέλθει και θα μας  βοηθήσει σε κρίσιμα σημεία. Όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα.  Εχουμε καλή ψυχολογία και προερχόμαστε απο εμπειρίες Β` Εθνικής. Με ομάδα κορασίδων βγήκαμε στην Α2. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είχαμε μόνο μια προσθήκη από μεγάλες.  Μας δίνει κουράγιο. Τα παιδιά έχουν παίξει 45 παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό και καλούμε τον κόσμο να έρθει να  μας δει, να μας βοηθήσει.  Η χρονιά για τον ΑΟΚ είναι ήδη επιτυχημένη και δεν έχουμε το άγχος»,

 

Διαβάστε επίσης