• 16 Μαΐου 2024,

Αρης Πηγών: Νάνος και Αρσένογλου οι δυο πρώτες μεταγραφές

 Αρης Πηγών: Νάνος και Αρσένογλου οι δυο πρώτες μεταγραφές

Ο Ελισαίου Νάνος και ο Στάθης Αρσένογλου είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του Αρη Πηγών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δυο παίκτες με πολλές εμπειρίες που πέρσι αγωνίστηκαν στην Α` κατηγορία. Ο πρώτος με τη φανέλα του Κεραυνού Πέρνης και ο δεύτερος με τη φανέλα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Η ανακοίνωση για το Νάνο

Ο ΑΜΣ ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Ελισαίου Νάνου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του κυπελλούχου ΕΠΣ Καβάλας Κεραυνού Πέρνης και με πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό του, με παρουσίες σε Πανθρακικό, Πανιώνιο .Ξεριά,   Μαίανδρο .Γέροντα, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Νέστο όπου την σεζόν 2012-2013 βγήκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής σε όλες της κατηγορίες της ΕΠΣ Καβάλας θα βοηθήσει στα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Ά κατηγορία.

Η ανακοίνωση για τον Αρσένογλου

Το ΔΣ του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επί σειρά ετών αρχηγού του ΑΠΟΛΛΩΝ Χρυσοχωρίου, ΣΤΑΘΗ ΑΡΣΕΝΟΓΛΟΥ. Με πολυετή προϋπηρεσία από μεγαλύτερες κατηγορίες φορώντας τις φανέλες του ΑΟΚ, Μακεδονικού Νεάπολης και Ηρακλή Καβάλας, προσθέτει εμπειρία για τον κύριο στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Στον Αρη Πηγών επέστρεψε ο Γιάννης Λεπίδας που αγωνιζότανε στη Δόξα Αμυγδαλεώνα ενώ παράλληλα παρέμειναν από το περσινό ρόστερ και οι: Χ. Μαϊδανός, Κοκάι, Μπουντρούδης, Μαγουλάς Γ , Γκολεμάι, Σίμου, Μαλλίδης, Νικολαϊδης, Γκεράτζε, Δ. Μαγουλάς, Καραμπελίδης, Κάμπατζης, Ζαρκαντζάς. Σημειώνουμε ότι στη θέση του προπονητή, ανακοινώθηκε ο Κώστας Μπανίδης που πέρσι ήταν στην ομάδα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Διαβάστε επίσης