Απαντήσεις Μέτιου περί του διαγωνισμού καταπολέμησης κουνουπιών

 Απαντήσεις Μέτιου περί του διαγωνισμού καταπολέμησης κουνουπιών

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αφορμή ερώτηση της παράταξης Καραλίδη για τον έλεγχο δειγμάτων αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την μήνυση από ιδιώτη (ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή) για το διαγωνισμό του έργου της καταπολέμησης των κουνουπιών.

Απευθύνονταν στον κ. Καραλίδη και μεταξύ άλλων είπε: «Οι καταγγελίες σας ξεπέρασαν κάθε όριο.

Σε αυτές βασίστηκε ο μακαρίτης Πρέντζας που έκανε τη μήνυση για να ελεγχθεί ο διαγωνισμός.

Αντί να γίνεται κριτική γιατί δεν πήραμε 4 ελικόπτερα, να υπάρχουν περισσότερα όπλα στην αντιμετώπιση ενός φαινομένου, μας έκαναν κριτική επειδή ζητήσαμε 3 και όχι 2.

Γιατί έτσι βόλευε κάποιον επιχειρηματία. Έχουμε μια ικανοποιητική αντιμετώπιση σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Δυστυχώς είχαμε έναν θάνατο γυναίκας 83 ετών. Η προσπάθεια για την καταπολέμηση των κουνουπιών είναι μια σοβαρή υπόθεση, χρόνο με το χρόνο υπάρχει βελτίωση και στην υπηρεσία και καλύτερα αποτελέσματα.

Μιλάμε για μια επιδημία. Σε όλη τη χώρα. Και σε γειτονικές χώρες.  Όταν υπάρχουν τόσα κρούσματα και τόσοι νεκροί θεωρώ ότι στην Περιφέρεια μας θετικά αντιμετωπίστηκε φέτος το φαινόμενο αυτό».

 

 

Διαβάστε επίσης