• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Χρήστος Μέτιος έδωσε απαντήσεις στο θέμα της μήνυσης για τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού καταπολέμησης των κουνουπιών. Απέδωσε το θέμα στη δράση της αντιπολίτευσης και στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Δήλωσε ικανοποιημένος από την φετινή καταπολέμηση των κουνουπιών στην ΑΜΘ.  Στη συζήτηση για το μέλλον των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της περιοχής οι Μπαντέκας και Μητρόπουλος απέρριψαν την κριτική στις ενέργειες τους από εκπρόσωπο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου της Θράκης.

 

Στις 11 το βράδυ, χωρίς ανακοινώσεις, ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ σχετικά με την προεκλογική τακτική του Μακάριου Λαζαρίδη. Η απόφαση που πάρθηκε θα γίνει γνωστή σήμερα. Υλικές ζημιές σε παραλιακό μπαρ στην Ν. Ηρακλείτσα προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ξημερώματα Πέμπτης. Νέα διακοπή στις αρχαιολογικές έρευνες του ΤΑΡ στην περιοχή «Καρυδιές». Το Υπουργείο Πολιτισμού έδωσε την τελική έγκριση στο έργο που θα γίνει στο αρχαίο θέατρο της Θάσου. «Θέλουμε να γίνει την Τρίτη η δίκη για τα δίμηνα» δήλωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Οι Καραγεωργίου- Παπαθεοδώρου νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Νέστου. Η Μαρία Φρατζεσκάκη πάλι αντιδήμαρχος στο Δήμο Καβάλας. Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Περιστατικό πνιγμού στη Θάσο, στην παραλία του Ποτού. Μεγάλη τουριστική επένδυση ετοιμάζεται στην Ασπροβάλτα. Τον Οκτώβρη η δημοπράτηση του έργου οικιακού φυσικού αερίου στην ΑΜΘ. Πλαγκτόν διέκοψε το μπάνιο των λουόμενων στην Ραψάνη. Κηδεύεται στη 1 το μεσημέρι στην Αγία Ειρήνη ο 9χρονος Στράτος Ραφαήλ Μπίνης. Πέθανε την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Αθήνας.

 

Συνεχίζονται το βράδυ στην Καβάλα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Via Egnatia. Σήμερα και αύριο το βράδυ εκδηλώσεις στη συνοικία της Παναγίας. Με την ολοκλήρωση του φεστιβάλ των Φιλίππων οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του.

 

«Μας δίνει κουράγιο η συμπαράσταση του κόσμου» είπε χθες για τον ΑΟΚ ο πρόεδρος της διοικούσας Σωτήρης Δεληκάρης. Μία ακόμη μεταγραφή θα κάνει ο Αετός Ορφανού. Η ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρει τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθητές- ποδοσφαιριστές.

 

Διαβάστε επίσης