Απάντηση του προσωπικού του ΕΚΑΒ στην επιστολή του διευθυντή του

 Απάντηση του προσωπικού του ΕΚΑΒ στην επιστολή του διευθυντή του

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Καβάλας κ. Αγγελόπουλος έστειλε έγγραφο στο προσωπικό. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Εκαβnews το έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εφιστούμε την προσοχή (!) σε συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έγγραφο (Αρ. πρωτ. 111/9-1-2018) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 Καβάλας, Χειρουργός και πρώην συνδικαλιστής στο Κ.Υ. Πρίνου κος Θωμάς Αγγελόπουλος,  εφιστά την προσοχή και απαγορεύει, αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμούς που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα.

Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία!

Και καταλήγει ο κύριος Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 «Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».

Πριν από λίγο το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας απάντησε και μεταξύ άλλων αναφέρει:

« Το σωματείο εργαζομένων στο 6ο ΕΚΑΒ Καβάλας καταγγέλλει δημόσια τον διευθυντή του παραρτήματος Αγγελόπουλο Θωμά για συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκρατίας και φίμωσης των εργαζομένων που σκοπό έχει τη μη δημοσιοποίηση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η πλαστή εικόνα που προσπαθούν να φτιάξουν κάποιοι, προσπαθώντας να μας καταστήσουν υπεύθυνους για τη δική τους ανικανότητα δεν θα επιτρέψουμε να περάσει.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι παρά τις συνεχιζόμενες απειλές για πειθαρχικά εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε λόγο σε ότι μας αφορά διεκδικώντας παράλληλα δυναμικά την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΚΑΒ στο εθνικό σύστημα υγείας».

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον πρόεδρο Κώστα Τσιτσιλικάκη και τον Γενικό Γραμματέα Παύλο Τσικνάκη.

Διαβάστε επίσης