• 29 Απριλίου 2024,

Απάντηση του Εργατικού Κέντρου στο ΠΑΜΕ

 Απάντηση του Εργατικού Κέντρου στο ΠΑΜΕ

Απάντηση του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας στο κείμενο «Ψήφισμα» του ΠΑΜΕ σχετικά με την απόφαση της Γ.Σ. του Ε.Υ.Κ. στο θέμα των κανονισμών λειτουργίας & πειθαρχικού:

Τα συνδικάτα λειτουργούν βάσει αρχών, αξιών και δημοκρατικών διαδικασιών. Μέσα από αυτές και βάσει της αρχής της συλλογικότητας και της πλειοψηφίας θέτουν τους κανόνες μέσα στους οποίους λειτουργούν και  που ισχύουν για όλους.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο υπερψηφίσθηκαν ο κανονισμός εργασίας και ο πειθαρχικός κανονισμός του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας από το ανώτατο όργανο του συνδικαλιστικού κινήματος του Νομού μας την γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων  με τεράστια πλειοψηφία και σύμφωνα με το Καταστατικό και έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους αντιπροσώπους του Ε.Υ.Κ., τις Διοικήσεις των σωματείων και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου από τον ολοκληρωτισμό, τις τραμπούκικες συμπεριφορές του ΠΑΜΕ που έφτασαν μέχρι τον ξυλοδαρμό της Γενικής Γραμματέως και τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Αν οι κύριοι εκπρόσωποι στο Ε.Υ.Κ. του ΠΑΜΕ διαφωνούν με τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και των Κανονισμών πρόβλημά τους. Οφείλουν όμως να τους ακολουθούν όσο ακόμα θέλουν να παραμένουν στο Εργατικό Κέντρο Ν. Καβάλας.

Από το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας

Διαβάστε επίσης