Απαντήσεις από την Περιφέρεια ζητά για την Ιχθυόσκαλα ο Κ. Μορφίδης

 Απαντήσεις από την Περιφέρεια ζητά για την Ιχθυόσκαλα ο Κ. Μορφίδης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης επανήλθε, με δηλώσεις που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο», στην εκκρεμότητα του έργου της ιχθυόσκαλας. Με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει μια ημέρα νωρίτερα ο Βαγγέλης Αποστόλου, Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ο Κώστας Μορφίδης συμφώνησε μαζί του ασκώντας νέα πίεση στην περιφέρεια ΑΜΘ, ώστε το έργο που είναι σταματημένο από τον Απρίλιο του 2016 να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί έγκαιρα.

Στην ιχθυόσκαλα επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες λειτουργίας, είπε ο κ. Μορφίδης. Διευκρίνισε δηλαδή ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι μέσω του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος αλιείας και θάλασσας, να εξασφαλισθούν κι άλλα χρήματα για επιπλέον εργασίες. Όπως τόνισε, συζητά το θέμα και με το Υπουργείο και με τον οργανισμό κεντρικών αγορών (ΟΚΑΑ), ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του την ιχθυόσκαλα Καβάλας. Οι δηλώσεις του κ. Μορφίδης αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλουμε να εργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ιχθυόσκαλα σε ακόμη καλύτερες συνθήκες. Η περιφέρεια ΑΜΘ πρέπει να μας απαντήσει γιατί δεν ολοκληρώνονται οι εργασίες. Τα χρήματα υπάρχουν. Το έργο είναι σταματημένο ενώ η ολοκλήρωσή του έχει καθυστερήσει για πολλά χρόνια».

Διαβάστε επίσης