Απέκτησε αρμοδιότητες ο υπάλληλος που θα λειτουργεί στο γραφείο του Αμυγδαλεώνα

 Απέκτησε αρμοδιότητες ο υπάλληλος που θα λειτουργεί στο γραφείο του Αμυγδαλεώνα

Συμβολική διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα ζητώντας και πάλι την ουσιαστική λειτουργία του δημοτικού γραφείου στην πρώην κοινότητα. Την απόφαση έλαβαν σύλλογοι του Αμυγδαλεώνα, έχοντας στήριξη και συμμετοχή των μελών του τοπικού συμβουλίου.

Εντωμεταξύ, χθες το πρωί αναρτήθηκε απόφαση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα με την οποία δίνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον δημοτικό υπάλληλο που θα βρίσκεται στο γραφείο της πρώην κοινότητας κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή. Ειδικότερα, δίνεται η αρμοδιότητα της θεώρησης του γνησίου της υπογραφής πολιτών, επικύρωση φωτοαντιγράφων διαφόρων εγγράφων. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι ο υπάλληλος θα ασκεί τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί στο κοινοτικό κατάστημα του Αμυγδαλεώνα τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς και όταν συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Πολυστύλου θα μεταβαίνει κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο στο κοινοτικό κατάστημα του Πολυστύλου.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση λύνεται το ουσιαστικό πρόβλημα που υπήρχε με το νέο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος θα μπορεί να ασκεί συγκεκριμένα καθήκοντα τη Δευτέρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή που θα βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης