• 18 Απριλίου 2024,

Από χθες ο ΑΟΚ στον Βώλακα

 Από χθες ο ΑΟΚ στον Βώλακα

Συμμετέχουν στην αποστολή οι στρατευμένοι Γαβριηλίδης,  Τόσκας.

Ο ΑΟΚ βρίσκεται από χθες το πρωί στον Βώλακα Δράμας όπου θα προετοιμαστεί μέχρι την Κυριακή  25 Αυγούστου και θα επιστρέψει για να παίξει την ίδια μέρα Κύπελλο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στον Βώλακα θα δώσει δυο φιλικά, το ένα με την τοπική ομάδα και το άλλο με τον Πανδραμαϊκό.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενώ Τόσκας και Βρονταράς θα ανεβάσουν ρυθμούς.   Ο Τόσκας πήρε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί όπως και ο Γαβριηλίδης. Δεν συμμετέχει στην αποστολή ο Πάτρικ Παπαχριστοδούλου που δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Κ-21 του ΠΑΟΚ αλλά ίσως παίξει σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο Βώλακα βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές:  Δήμιζας, Βρονταράς, Παπάζογλου, Παπαποστόλου, Ζέρης, Μπλιός, Λυμπεράκης, Βοσνιάδης, Τόσκας, Παυλίδης, Μαλαμίδης, Τουμανίδης, Ψάλτης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Γεμιστός, Γαβριηλίδης, Ντουρτμές, Αδαμάκης, Βαλαβανόπουλος,  Γιατσβίνοβιτς,  Τσούτσης, Χατζηκυριάκου.

Σε μεταγραφικό επίπεδο πάντοτε κοιτάζει για την απόκτηση ενός στόπερ για να καλύψει το κενό του Μανώλη Αλιατίδη που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα. Ο Ανδρέου ήταν στη σκέψη αλλά προτίμησε τη γειτονική Δόξα Δράμας. Ακούστηκε επίσης το όνομα του Σταύρου Σταθάκη με θητεία  σε ΑΕΚ, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό, Αστέρα Αμαλιάδας, Ιάλυσο (μέχρι πρότινος), αλλά και Κύπρο (Αγία Νάπα και Παραλίμνι. Είναι 31 ετών. Ο νεαρός Πάλλα Γκρίντι που δοκιμάστηκε στο ματς με την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ δεν έπεισε τον Παύλο Δερμιτζάκη. Πέρσι ο Γκρίντι αγωνίστηκε στον Αιολικό.

Θολό τοπίο με το χόρτο

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το ποτιστικό μετά το φιλικό ματς με την Κ-21 του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεπεραστεί ενώ το χόρτο φαίνεται καθαρά ότι έχει πρόβλημα. Πάντως από πέρσι τέτοια εποχή είναι σε καλύτερη κατάσταση.  Χρειάζεται όμως τώρα με τις κάψες να προσεχτεί σε μεγάλο βαθμό.

Οσον αφορά την επανασπορά, ουδείς ξέρει πότε θα γίνει.  Δεν αποκλείουμε ο ΑΟΚ να δηλώσει άλλη έδρα για το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, σε περίπτωση που το γήπεδο κλείσει για επανασπορά αυτές τις μέρες.   Υπάρχουν ήδη σκέψεις για το Κοκκινόχωμα(σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος)  η την Ελευθερούπολη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας.  Επίσης να ζητήσει ο ΑΟΚ στην κλήρωση του πρωταθλήματος να παίξει την 1η αγωνιστική, εκτός έδρας.

Η λύση με έτοιμα κομμάτια χόρτου  που αρχικά φαινόταν ότι θα την προτιμούσε η Δημοτική αρχή, δεν υπάρχει πλέον στη σκέψη.

 

 

Διαβάστε επίσης