• 20 Απριλίου 2024,

Από μακριά και αγαπημένοι !

 Από μακριά και αγαπημένοι !

Ο Νίκος Χαρδαλιάς που τόσο απρόσμενα μπούκαρε στην καθημερινότητα μας τον Μάρτιο έδωσε μία συνέντευξη απολογιστικού χαρακτήρα σε μία εφημερίδα και είπε μεταξύ άλλων ότι αν στην Ελλάδα δεν παίρναμε τα περιοριστικά μέτρα έγκαιρα η αρχική πρόβλεψη ήταν για 13.000 έως 15.000 θύματα από τον Covid- 19.

Είναι δηλαδή πολύ πιθανό αν δεν παίρναμε χαμπάρι έγκαιρα τι έρχεται να γινόμασταν Ιταλία.

Δεν απέχει και πολύ αυτή η εκτίμηση από την πραγματικότητα αλλά νομίζω ότι σήμερα στην Ελλάδα οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για το αύριο και την επόμενη ημέρα.

Κανείς δεν ζήτησε ευθύνες από την κυβέρνηση γιατί τόσο νωρίς πήρε όλα αυτά τα μέτρα αφού όλοι αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Το αντίθετο μάλιστα  αφού  σήμερα σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία έχει μία διαφορά αρκετή μεγάλη από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ που για να αλλάξει θα πρέπει ο Τσίπρας να βρει το εμβόλιο για τον Covid – 19.

Αυτή η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα που κάποια στιγμή έφτασε και στις 20 μονάδες στην ουσία δίνει μία δεύτερη τετραετία στην Νέα Δημοκρατία διά περιπάτου και μάλιστα ευχάριστου.

Αφήστε που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και αρκετά εσωτερικά προβλήματα που θα έχει όλο τον χρόνο να λύσει και να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά.

Τελικά ο Μητσοτάκης αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από όσο υπολογίζανε στον ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι σήμερα τα έχει πάει καλά και έχει ανταπεξέλθει κάτω από δύσκολες και πολύ ιδιαίτερες συνθήκες.

Οι χειρισμοί του στο προσφυγικό με το μέτωπο στις Καστανιές του έδωσε ένα προβάδισμα και ο κορονοϊός τον απογείωσε !

Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι.

 

Ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και την Τετάρτη σίγουρα αν και σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε τα χειρότερα μάλλον τα έχουμε αφήσει πίσω.

Προς το τέλος της εβδομάδας ο καιρός ηρεμεί τα φαινόμενα σταματάνε και γίνεται καλοκαιρινός.

Βέβαια και φέτος το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι στην διάρκεια της ημέρας που ο ήλιος θα καίει και θα κάνει ζέστη και το βράδυ θα δροσίζει για να κοιμόμαστε ευχάριστα.

Αυτή είναι μία κατάσταση που αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι.

Κάψα στην διάρκεια της ημέρας και δροσιές το βράδυ.

 

Με όλα αυτά ξεχάσαμε να ευχηθούμε καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού αφού από χθες Δευτέρα ανοίξανε και τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας.

Σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσουν τα εποχιακά.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν και δύσκολοι και ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης