• 3 Μαΐου 2024,

Από σήμερα προσωπικό security στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Καβάλας

 Από σήμερα προσωπικό security στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Καβάλας

Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα το πρωί στη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καβάλας στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου.

Η υπηρεσία ξεκινά συνεργασία με την εταιρία security «Champion» του κ. Χρήστου Πριονίδη. Προσωπικό της εταιρίας θα βρίσκεται στην είσοδο της υπηρεσίας, στον προθάλαμο του πρώτου ορόφου.

ουλειά του άνδρα της security θα είναι να ελέγχει την είσοδο και έξοδο του κοινού, αν προσέρχονται στη Δ.Ο.Υ. μετά από τηλεφωνικό ή μέσω e mail ραντεβού και φυσικά αν φορούν μάσκα. Αρμοδιότητα του ίδιου προσωπικού θα είναι επίσης να αποφεύγονται επεισόδια και καταστάσεις έντασης με τους εργαζόμενους.

Είναι φανερό ότι η Δ.Ο.Υ. Καβάλας προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, για την καλύτερη τήρηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Ρόλο φυσικά παίζει και το σχετικά πρόσφατο και τραγικό περιστατικό στη Δ.Ο.Υ. της Κοζάνης. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι ίδιες υπηρεσίες από προσωπικό security να υπάρχουν ή να υπάρξουν προοδευτικά σε όλες τις εφορίες της χώρας.

Η απόφαση και η πρωτοβουλία δηλαδή φαίνεται είναι κεντρική της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στη Δ.Ο.Υ. Καβάλας δεν υπάρχουν συχνά ή και καθόλου επεισόδια, η συνεργασία υπαλλήλων- πολιτών και λογιστών είναι πολύ καλή αλλά κακά τα ψέματα όλα όσα προκύπτουν αλλού δημιουργούν την ανάγκη λήψης μέτρων πρόληψης. Για την τελική αποφυγή κάθε είδους «δύσκολων» καταστάσεων.

Στην είσοδο του Διοικητηρίου, όλο αυτό το διάστημα των μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού, υπάρχει επίσης προσωπικό της ίδιας εταιρίας security. Βοηθά τον υπάλληλο του θυρωρείου κι εξυπηρετεί τους πολίτες αφού για να μπουν στο κτίριο πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο ρόλος του εκπροσώπου της security είναι ουσιαστικός και όχι διακοσμητικός. Αυτό φαίνεται ότι θα ισχύει και για την Δ.Ο.Υ. Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης