• 19 Απριλίου 2024,

Από την Πέμπτη η πρώτη παράλληλη εκδήλωση του φετινού Cosmopolis

 Από την Πέμπτη η πρώτη παράλληλη εκδήλωση του φετινού Cosmopolis

Το σωματείο «Διάλογος των Νέων» σε συνεργασία με το φεστιβάλ Cosmopolis διοργανώνουν ερασιτεχνικό διαγωνισμό φωτογραφίας για την ανάδειξη της Παλιάς Πόλης κατά τη διάρκεια του CosmoHome.

Ο διαγωνισμός σκοπεύει στην προβολή της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής των κτιρίων της Παναγίας και των λοιπών ιστορικών χώρων, αλλά και στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χερσονήσου.

Κάθε βδομάδα, οι συμμετέχοντες θα καλούνται να εξερευνήσουν μια διαφορετική συνοικία της Παλιάς Πόλης και να αναδείξουν με τις φωτογραφικές κάμερες και τα κινητά τους, τις ιδιαίτερες ομορφιές αυτής.

Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στην σελίδα Facebook του φεστιβάλ και στη συνέχεια θα αναρτώνται από αυτήν ώστε το κοινό να επιλέγει τις καλύτερες. Οι φωτογραφίσεις θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες πριν, από την Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020, όπου και θα ανακοινωθεί το πρώτο σημείο φωτογράφισης.

Κάθε Πέμπτη από 16 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου στις συναυλίες του CosmoHome και στις σελίδες Social media του Cosmopolis festival θα ανακοινώνονται οι νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρα από το φεστιβάλ και οι νικήτριες φωτογραφίες θα προβληθούν σε ειδικό χώρο στην Παλιά Πόλη. Διάρκεια: 16 Ιουλίου – 20 Αυγούστου, κάθε Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης