• 19 Απριλίου 2024,

«Από τις 3 Ιουνίου η Καβάλα θα είναι μια διαφορετική πόλη»

 «Από τις 3 Ιουνίου η Καβάλα θα είναι μια διαφορετική πόλη»

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην παραλία, δίπλα από τη νότια είσοδο του Γαλαξία, η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας κ. Βαγγέλη Παππά. Εξ αιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου έκλεισε ο δρόμος κι έτσι αμφιδρομήθηκε το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Κουντουριώτου, στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Αυτή η τροποποίηση της κυκλοφορίας ήταν απαραίτητη αφού κατόπιν αιτήματος του ξενοδοχείου οι συγκεντρωμένοι δεν απλώθηκαν στο χώρο στάθμευσης του.

Ο Βαγγέλης Παππάς περίμενε υπομονετικά για να αρχίσει την ομιλία του αφού νωρίτερα παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι του. Αποθεώθηκαν οι δύο πρόεδροι σωματείων, ο Μανώλης Κελαϊδάκης και ο Νίκος Βογιατζίδης. Το κοινό επεφύλαξε θερμή υποδοχή και στους άλλους υποψήφιους. Αμέσως μετά άναψαν καπνογόνα για την έναρξη της ομιλίας του κ. Παππά.

«Από τις 3 Ιούνη η Καβάλα θα είναι μια διαφορετική πόλη» ήταν η πρώτη του φράση. «Τα παπαγαλάκια στο κλουβί τους» σχολίασε εμμέσως πλην σαφώς για την επιτυχία της συγκέντρωσης σε σχέση με τις φήμες των προηγούμενων ημερών. Ο Βαγγέλης Παππάς είπε επίσης ότι ο δημότης θέλει το δήμο Καβάλας να πάει μπροστά και όχι να είναι αφημένος στη τύχη του. Το ποσοστό μας το 2014 είναι η βάση της νίκης μας, είπε ο κ. Παππάς. Στα πρώτα καθίσματα ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής ενώ από τη συγκέντρωση πέρασε λίγο πριν την έναρξη της ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης