• 19 Μαΐου 2024,

Από τον Νέστο στον Μακεδονικό Αγιάσματος Μενίκου και Λάσπατζης

 Από τον Νέστο στον Μακεδονικό Αγιάσματος Μενίκου και Λάσπατζης

Σε δυο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Μακεδονικός Αγιάσματος.

Δείγμα του ότι θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Οι δυο τους θα κάνουν ντεμπούτο στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ Καβάλας, αύριο στις 15.00, στο γήπεδο Αγιάσματος. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Νέστου Χρυσούπολης με τον Στέλιο Λάσπατζη.

Ο έμπειρος μέσος μάλιστα ανακοινώθηκε σήμερα από τον Μακεδονικό Αγιάσματος, που πρωταγωνιστεί στην ΕΠΣ Καβάλας (ξεχωρίζει στο ρόστερ το όνομα του Εντουάρντο Μπρίτο), ενώ ήδη παίζει σε επίσημα ματς με τη νέα ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

“Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψεις τον Stelios Laspatzhs δεν την προσπερνάς. Δεδομένη ποιότητα, τεχνικά προικισμένος, ασταμάτητα τρεξίματα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Κομβική προσθήκη, ποδοσφαιριστής ικανός να κάνει τη διαφορά.

Διαχρονικά στο προσκήνιο με θητεία σε εθνικές κατηγορίες. Αναμφίβολα ενισχύει σημαντικά τον Μακεδονικό Αγιάσματος. Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Στέλιο ευχόμενοι καλή χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς”.

Ίδιο δρομολόγιο με τον Στέλιο Λάσπατζη ακολούθησε και ο Ντένις Μενίκου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από το Νέστο Χρυσούπολης και ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό Αγιάσματος, όπως και ο Λάσπατζης, ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό Καβάλας.

“Με την απόκτηση του Dennis Menikou ο Μακεδονικός Αγιάσματος αποκτά ένα ποδοσφαιριστή με αξιοζήλευτες τεχνικές αρετές, πάντα υπολογίσιμο σε στημένες φάσεις, ικανό στο ένας με έναν. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, προσφέρει το απρόβλεπτο.

Το παλμαρέ του πλούσιο από συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να ευχαριστήσουμε τον Νέστο Χρυσούπολης για την παραχώρηση και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο για την συνέχεια”.

Aκολουθεί η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Ντένις Μενίκου στα social media:

«Μετά από 4,5 χρόνια στον Νέστο Χρυσούπολης ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τη διοίκηση, ευχαριστώ τον κόσμο της Χρυσούπολης, το διοικητικό σχήμα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο! Ένα μεγάλω “ευχαριστώ” και στους συμπαίκτες, στους οποίους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους».

Πηγή: soccerpractor

Διαβάστε επίσης