• 6 Μαΐου 2024,

Κρύο και άδειες τσέπες ακυρώσανε το Κυριακάτικο άνοιγμα της αγοράς

 Κρύο και άδειες τσέπες ακυρώσανε το Κυριακάτικο άνοιγμα της αγοράς

Ανοιχτή η αγορά προχθές Κυριακή αλλά ποιος να κατέβει με τόσο κρύο ;

Και κρύο και με άδειες τσέπες  το καταναλωτικό  κοινό πέρασε σχεδόν στο ντούκου το άνοιγμα της αγοράς.

Το καλό είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο καιρός θα βελτιωθεί και σίγουρα θα έχουμε υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

O τρόπος με τον οποίο χειρίζεται επικοινωνιακά ο Πρωθυπουργός το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια επιβεβαιώνει  για άλλη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που κάνει το επιτελείο του στον τομέα της επικοινωνίας.

Με σωστά επιχειρήματα και κυρίως  χειρισμούς είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει και αυτό τον «σκόπελο» με τις λιγότερες  δυνατές απώλειες για το κόμμα του.

 

Δεν χάσαμε και καλά κάναμε το «Μουσικό κουτί» το βράδυ της περασμένης Κυριακής που ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο Μίμη Πλέσσα.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν  στο Μουσικό Κουτί, τη σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ασπασία Στρατηγού και τη Νεφέλη Φασούλη.

 

Και μια και μιλάμε για μουσικές εκπομπές θέλω να σας πω ότι προχθές Σάββατο βράδυ  ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ήταν ταυτόχρονα σε  δύο εκπομπές που μεταδίδονταν την ίδια ώρα.

‘Ηταν και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Φερεντίνος «Σάββατο με φίλους» αλλά και στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Νύχτα στάσου».

 

O Κασσελάκης έχει πάρει φόρα, απειλεί με διαγραφή ακόμα και το Νο2 του κόμματος τον Παύλο Πολάκη για τις αντιρρήσεις του όσο αφορά το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών και θέλει να στείλει ένα ακόμα μήνυμα  στο εσωτερικό του κόμματος για το ποιος κάνει κουμάντο.

Πάντως ο παρορμητικός  Πολάκης μέχρι και σήμερα φαίνεται ότι έχει επιλέξει και παίζει κατενάτσιο και δεν έχει βγει στην επίθεση.

 

Επέστρεψε τηλεοπτικά  το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε και το Νο1 σήριαλ της Ελληνικής τηλεόραση «Γη της ελιάς» με Απόστολο Γκλέτσο.

 

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι και η εξάρθρωση της Greek Mafia με τα συμβόλαια θανάτου να διαδέχονται  το ένα το άλλο.

 

Καλό θα είναι ο Μαρινάκης εκτός από το να γκρινιάζει να κοιτάξει να φτιάξει και ομάδα γιατί αυτό που βλέπουμε κάθε Κυριακή να κερδίσει μόνο ομάδα δεν είναι.

 

Κάποια στιγμή, επειδή είμαστε και στο δεύτερο 15νθήμερο του Γενάρη, καλό θα είναι να μαζέψουμε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μέχρι να γίνει αυτό τουλάχιστον να μην τα ανάβουμε γιατί παθαίνουμε déjà vu.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης