Απο Τρίτη τα μεταξωτά γιατί θα φυσάει …

 Απο Τρίτη τα μεταξωτά γιατί θα φυσάει …

Όπως διαπιστώσατε και εσείς η το κύμα κακοκαιρίας που φέρνει βροχές – καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο απο την Νότα Ελλάδα και απο την Τρίτη και μετά φαίνεται οτι θα αρχίσει να επηρεάζει και την δική μας περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αυτό το κύμα θα είναι το πρώτο σοβαρό του φετεινού χειμώνα με τσουχτερό κρύο αέρα που θα ξυρίζει και έντονες βροχές.

Είναι ο χειρότερος συνδυασμός γισ χειμώνα που μουδιάζει τους πάντες και τα πάντα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα περάσουμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας  (σήμερα και αύριο Τρίτη) δύο ημέρες με αρκετή βροχή ενώ η πτώση της θερμοκρασίας που θα ξεκινήσει απο την Τρίτη θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες που όμως θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα και θα έχουμε απλά κρύο.

Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο οι θεμροκρασίες θα είναι χαμηλές αλλά ο ήλιος θα είναι κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης.

Νομίζω οτι ο Δεκέμβρης θα μπεί φουριόζος και θα στείλει για καλά το μήνυμα του χειμώνα.

Καλό χειμώνα λοιπόν και καλό κουράγιο.

Πάει και ο επαναστάτης της Κούβας ο Φιντέλ που ση ηλικία 90 ετών άφησε την τελευταία του πνοή.

Απο το 2008 είχε αποσυρθεί απο την δράση λόγω προβλημάτων υγείας τα οποία και έλεγχε μέχρι τα βαθειά του γεράματα.

Καταλαβαίνετε οτι ο θάνατος του Φιντέλ σημαίνει και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για την Κούβα αν και τα θεμέλια της επόμενης ημέρας για την Κούβα μπήκανε πριν απο μερικούς μήνες όταν ακόμα ο Φιντέλ ήταν εν ζωή με την ιστορική επίσκεψη του ΟΜΠΑΜΑ στην Κούβα που είναι σίγουρο οτι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο χωρών.

Βέβαια τότε τον Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος του 2016 που έγινε αυτή η επίσκεψη ο Φιντέλ δεν είχε συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Οι επαφές της κύβερνησης με τους δανειστές βρίσκονται σε επίπεδο τηλεδιασκέψεων που γίνονται σε καλό κλίμα και αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα γίνει στο Eurogroup της 5 του Δεκέμβρη που περιμένουν όλοι μια πρώτη συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο.

5 Δεκέμβρη Eurogroup και 9 του ίδιου μήνα η γιορτή της Αννούλας του χιονιά.

57.000 χιλιάδες likes πήρε μια φώτο που ανέρτησε η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγο της Ματέο μπροστά απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Απο το μποστάνι της Ελένης στο δέντρο της Ελένης που στολίσανε οι Φιλιππινέζες και όταν ήρθε η ώρα για την φώτο τις έκρυψε κάτω απο το χαλί και φώναξε τον Ματέο για να φωτογραφηθούν με φόντο το δέντρο.

Διότι η Ελένη είναι μόνο για φώτο και instagram αν δεν το έχετε καταλάβει.

Την λάντζα την κάνουν άλλοι και αυτή είναι μόνο για κλίκ !

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η Ελένη θα βρεθεί στον επίγειο της παράδεισο τα Αχλα της Άνδρου όπου και θα μαζέψει την σοδειά της και θα στολίσει και το δέντρο της.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ που είχανε τις τύχες της ομάδας την πρώτη χρονιά της Γ’ Έθνικής όπου η ομάδα έχασε τον τίτλο στην ουσία απο εκείνη την εντός έδρας ήττα απο τον Πανσερραϊκό στο “Ανθή Καραγιάννη “ και για τον κύριο Καλαϊτζίδη είναι ύποπτη θα πρέπει να βγούνε και να δώσουν μια απάντηση.

Όποιος βγαίνει επώνυμα και υποστηρίζει  οτι εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό θα πρέπει να παίρνει τις απαντήσεις του άμεσα.

Ακόμα και αν αυτός είναι ο κ.Καλαϊτζίδης με το γνωστό του παρελθόν θα πρέπει να πάρει μια απάντηση.

Όλα αυτά που είπε πρόσφατα με μια ανακοίνωση που έβγαλε προσβάλουν μια ολόκληρη πόλη αλλα και τους παλαιμάχους του ΑΟΚ που είχανε εκείνη την περίοδο τις τύχες τις ομάδες στα χέρια τους.

Η Black Friday έσκισε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Καβάλα με ουρές ανθρώπων σε συγκεκριμένα μαγαζιά προκειμένου να μην χάσουν τις μεγάλες προσφορές.

Καταλαβαίνετε οτι αυτά που βλέπαμε μέχρι προχθές στα κανάλια πλέον τα ζούμε και μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Έχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή την προσπάθεια τσουβαλοποίησης γιατί δεν είμαστε ούτε πρόβατα ούτε κυδόνια.

Καμμία προσφορά δεν πρέπει να επιτρέπουμε να μας στέλνει απο τα χαράματα να ξεροσταλιάζουμε στην ουρά έξω απο ένα μαγαζί.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης