• 9 Μαΐου 2024,

Αποχωρεί από το ΔΗΠΕΘΕ ο Θοδωρής Γκόνης

 Αποχωρεί από το ΔΗΠΕΘΕ ο Θοδωρής Γκόνης

Παρά το ότι επίσημες ανακοινώσεις ή δηλώσεις δεν έγιναν ακόμη, ο Θοδωρής Γκόνης αποχωρεί από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Η σύμβαση του τελειώνει τον Απρίλιο και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί. Υπάρχει ωστόσο ενδεχόμενο ο κ. Γκόνης να αποχωρήσει οριστικά από την Καβάλα μετά το Καλοκαίρι. Κι αφού για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας οργανώσει και το προσεχές Φεστιβάλ Φιλίππων.

Μια τέτοια εξέλιξη εξυπηρετεί τις ανάγκες της διοργάνωσης δεδομένου του ότι οποιοδήποτε νέο πρόσωπο επιλεχθεί για τη θέση δε θα έχει το χρόνο να ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα του Καλοκαιρινού φεστιβάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκόνης έκανε ήδη τις πρώτες ενέργειες κι έτσι το φετινό Φεστιβάλ θα έχει βασικό θέμα τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο κ. Γκόνης ήρθε στην Καβάλα πριν από 12 περίπου χρόνια κι αρχικά ανέλαβε τη διεύθυνση μόνο του Φεστιβάλ των Φιλίππων. Στη συνέχεια και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Όπως όλα δείχνουν ο ίδιος έλαβε την απόφαση αποχώρησης από την Καβάλα κι έτσι δεν έδειξε και δεν δείχνει ενδιαφέρον ανανέωσης της σύμβασης του. Τελευταία φορά που αυτή ανανεώθηκε ήταν επί της κ. Τσανάκα το έτος 2019.

Διαβάστε επίσης