• 19 Μαΐου 2024,

Αποχωρεί η Νοέλ Μπάξερ από το δ.σ. του Συλλόγου Καβαλιωτών της Αθήνας

 Αποχωρεί η Νοέλ Μπάξερ από το δ.σ. του Συλλόγου Καβαλιωτών της Αθήνας

Συγκαλείται Τακτική Γενική Συνέλευση των τακτικών Μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ», την 6η Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στα γραφεία του Σωματείου, οδός Ακαδημίας, αρ. 91-93, (3ος όροφος), με θέματα ημερησίας διατάξεως:
ΘΕΜΑ 1ο . Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018 .
ΘΕΜΑ 2ο . Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 3ο. . Επανέγκριση της τροποποίησης του συνόλου των άρθρων του καταστατικού, επαναδιατύπωση, επαναρίθμηση αυτών και κωδικοποίηση του.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος και ώρα την επόμενη Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη που έχουν τακτοποιήσει πλήρως τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο.

Ανακοίνωση αναφορικά με τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου αν και θα συνεχίσει να στηρίζει και να βοηθά το Σύλλογο ωστόσο αποχωρεί από τη θέση της στο διοικητικό συμβούλιο ώστε και νέοι άνθρωποι να μπουν και να βοηθήσουν με τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους.
Από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο εκδόθηκε σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση:
Η ομάδα μας, το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ολοκληρώνει την 3ετία του τον επόμενο μήνα, και βάσει του ισχύοντος Καταστατικού τον μήνα Μάρτιο καλούμαστε να διενεργήσουμε Γενική Συνέλευση των τακτικών Μελών με σκοπό να αναδειχθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Όποιος/όποια από εσάς επιθυμεί να συμμετάσχει στο νέο σχήμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο email του Συλλόγου syllogoskavalasathens@gmail.com. Είτε είστε ομάδα είτε μονάδα, υπάρχει θέση για σας στο ψηφοδέλτιο!
Είμαστε έτοιμες και παραδίδουμε έναν Σύλλογο τακτοποιημένο, με καθαρό πρόσωπο προς κάθε Αρχή. Ανεξάρτητο, οργανωμένο και στιβαρό. Το έργο που έχει υλοποιηθεί, θα προσφέρει στους επόμενους χρόνο, ενέργεια και πόρους ώστε να γίνουν ενδιαφέροντα πράγματα την ερχόμενη 3ετία. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας τούτη, τη δική μας, 3ετία, …και περιμένουμε τους καινούργιους! Σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο! Κάποια θέση σίγουρα είναι κατάλληλη για σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και σας περιμένει! Εκ πείρας σάς λέμε πως έχετε μπροστά σας μια ξεχωριστά ενδιαφέρουσα εμπειρία: θα περάσετε καλά μαζί με μια ενεργή ομάδα Καβαλιωτών, έχοντας παράλληλα την βαθιά ικανοποίηση πως προσφέρετε στην πόλη σας. Μπορεί να λέτε πως είναι η παλιά σας πόλη …αλλά θα διαπιστώσετε (κι εσείς) πως δεν είναι! Ένα κομμάτι του εαυτού σας, το παιδικό ενδεχομένως, εκεί κατοικεί.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις συμμετοχές σας!
Για την συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο ή για να ψηφίσετε στη Γεν. Συνέλευση, σύμφωνα με το Καταστατικό θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένα μέλη τουλάχιστον 6 μήνες και να είναι τακτοποιημένη η συνδρομή σας (μόνο 15€) για το 2019. Η πληρωμή της συνδρομής για εσάς που θα προσέλθετε να ψηφίσετε μπορεί να γίνει κατά την Γεν. Συνέλευση.
Με τους χαιρετισμούς μας,
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης