• 5 Μαΐου 2024,

Απόκριες με μάσκες , ΠΑΣΧΑ με αγκαλιές!

 Απόκριες με μάσκες , ΠΑΣΧΑ με αγκαλιές!

Έτσι όπως πάμε και κυρίως έτσι όπως εξελίσσεται η πορεία της πανδημίας που δείχνει τον τελευταίο καιρό ξεκάθαρα σημάδια οπισθοχώρησης το τέλος φαίνεται ότι είναι πλέον ορατό.

Η μείωση των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη δείχνει ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος της δικής μας επικράτησης.

Αν συνεχιστεί αυτή η πορεία θα μπορούμε να μιλάμε για Απόκριες με μάσκα και ΠΑΣΧΑ σχεδόν χωρίς μέτρα.

Η μάσκα τις απόκριες δεν είναι και κάτι  τόσο τραγικό αν σκεφτείτε ότι είναι απαραίτητο αξεσουάρ  έτσι και αλλιώς σε όλες τις μεταμφιέσεις μας εκείνη την περίοδο.

Τώρα όσο αφορά τις προβλέψεις για κανονικό ΠΑΣΧΑ το 2022 είναι κάτι που μας ανακουφίζει και μας ευχαριστεί αφού μετά από αρκετούς μήνες θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας χωριά και να σμίξουμε με τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς  χωρίς τον φόβο της πανδημίας.

Νομίζω ότι το ερχόμενο ΠΑΣΧΑ θα είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε την πρώτη  ξεκάθαρη και πολύ πιθανό οριστική νίκη απέναντι στην πανδημία που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Τελικά  η παραλλαγή ΟΜΙΚΡΟΝ  φαίνεται ότι αποτελεί την αρχή της τέλους αυτής της υγειονομικής κρίσης που μας ανάγκασε να ζήσουμε για αρκετούς μήνες  κάτω από πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μακάρι εκείνη την περίοδο να ζήσουμε το τέλος και την Ενεργειακής κρίσης που μας έχει ανοίξει άλλα μέτωπα.

 

Η απότομη επιτάχυνση της Ferrari φαίνεται να είναι και η κύρια αιτία της εκτροπής του αυτοκινήτου που στοίχησε την ζωή του επιχειρηματία από την Μύκονο.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που δεν είδαμε ή μας διέφυγε.

Τα πράγματα είναι απλά και άκρως τραγικά …

 

Η στάση του Τζόκοβιτς όσο αφορά την παρουσία του στην χώρα της Αυστραλίας αλλά και η μη συμμετοχή του στο Australian Open οδηγεί τον κορυφαίο και μεγάλο του χορηγό που είναι η Γαλλική Lacoste να επανεξετάσει τις σχέσεις μαζί του.

Είναι πολύ πιθανό η Γαλλική Εταιρεία να αποσύρει την χορηγία της  όπως και άλλοι μικρότεροι χορηγοί του.

Αυτό ίσως οδηγήσει τον Νόλε να κάνει και δεύτερες σκέψεις όσο αφορά την στάση του απέναντι στα εμβόλια.

Όταν αρχίζει να «πονάει η τσέπη» αλλάζουν οι συμπεριφορές.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας οι περιοχές που θα έχουν το περισσότερο χιόνι θα είναι από την Λάρισα και κάτω ενώ αναμένεται η θερμοκρασία να κάνει μεγάλη βουτιά σε όλη την χώρα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης