• 26 Απριλίου 2024,

Απόλλων Πόντου – ΑΟΚ 0-1: Χρυσό γκολ από Γαβριηλίδη, ασταμάτητο το συγκρότημα του Ανυφαντάκη (φωτογραφίες)

 Απόλλων Πόντου – ΑΟΚ 0-1: Χρυσό γκολ από Γαβριηλίδη, ασταμάτητο το συγκρότημα του Ανυφαντάκη (φωτογραφίες)

Σε κακό και μικρό αγωνιστικό χώρο συνάντησε αρκετές δυσκολίες απέναντι στον Απόλλωνα που ήθελε πάση θυσία ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις δυο πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας τα έδωσε όλα. Το ματς πήγε στη δύναμη με πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ απείλησε με μια σπουδαία ευκαιρία του Βαλαβανόπουλου αλλά και η Καλαμαριά είχε δυο καλές φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν φτωχό. Δεν είχαμε ευκαιρίες από τις δυο ομάδες. Το γκολ του Γαβριηλίδη στο 86`ήταν ότι έπρεπε σε μια στιγμή που το ματς πήγαινε για ισοπαλία. Ο Κώστας Ανυφαντάκης άλλαξε το σχήμα που είχε παρατάξει στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Από το 57`και μετά επανέφερε τους δυο πλάγιους Κόκκορη και Παπαδόπουλο, παίζοντας 4-3-3.

Επανήλθε ο Κολλάς στην ενδεκάδα και έπαιξε μαζί με τον Βαλαβανόπουλο στην επίθεση. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησε ο Κέρθι και έγινε τετράδα με Θωμαϊδη, Γαβριηλίδη και Πέτρο Ορφανίδη.

Η άμυνα δεν άλλαξε, Κυρίτσης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Καζαντζίδης, αριστερά ο Κολλαράς και δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Στίκας με τον Παντεκίδη.

Το φιλμ του αγώνα

8′ προσπάθησε να απειλήσει ο Βαλαβανόπουλος αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.

12’φάουλ του Καλογέρη απόκρουση του Κυρίτση

14′ τετ α τετ ο Δεινόπαπας από μπαλιά του Καλογέρη, δε βρίσκει στόχο.

35′ κίτρινη κάρτα ο Αμαραντίδης

40′ σέντρα Καζαντζίδη, ο Κολλάς με το στήθος βρίσκει τον Βαλαβανόπουλο ο οποίος αστοχεί από κοντά

43′ μετά από φάουλ ο Γαβριηλίδης απομακρύνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας του ΑΟΚ.

55′ κίτρινη κάρτα ο Βαλαβανόπουλος

Στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

65` κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτου

86`Από φάουλ του Καζαντζίδη, σουτ του Παπαδόπουλου, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Γαβριηλίδης από κοντά έκανε το 0-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλωνας Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

ΑΟΚ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι 57` Παπαδόπουλος, Θωμαίδης, Βαλαβανόπουλος 85` Αδαμάκης, Π. Ορφανίδης 67` Γεωργακόπουλος, Κολλάς 57` Κόκκορης.

Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν και οι: Σιαματάς, Αδαμάκης, Κόκκορης, Βακιρτζής, Τενεκές, Γεωργακόπουλος, Μελισσόπουλος, Τσαμπέγια, Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης