Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Παπαφιλίππου από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

 Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Παπαφιλίππου από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής για τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματα του από το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.

Το οποίο παρακολούθησε ευρισκόμενος όλες τις ημέρες του στην Αθήνα. Ο Γιώργος Παπαφιλίππου παρατήρησε ότι το ίδιο έκανε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, προερχόμενοι από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαφιλίππου σχολίασε την ουσία της υπόθεσης και όσα έγιναν γνωστά λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Επέστρεψα στην Καβάλα κατενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του συνεδρίου. Υπήρχε παλμός και κόσμος όσο ποτέ στο παρελθόν.

Ο κόσμος αυτός παρακολούθησε το συνέδριο όχι μόνο στην έναρξη του ή στις ομιλίες του προέδρου Αλέξη Τσίπρα αλλά συνεχώς. Σε όλες τις εργασίες του. Αναπτύχθηκε πλούσιος και γόνιμος διάλογος. Βέβαια τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν απέδωσαν την πραγματικότητα.

Στη διάρκεια του συνεδρίου όντως υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές, κάποια ατυχή περιστατικά. Τα καταδικάζω. Ήταν μεμονωμένα και ελάχιστα. Ήταν ένα συνέδριο τομή. Δεν μας τρομάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ οι διαφορετικές φωνές. Πάντα στην Αριστερά οι συνθέσεις των αποφάσεων και των διαφορετικών απόψεων δίνουν μεγαλύτερη δυναμική.

Να μη ξεχνάμε ότι το συνέδριο κατέληξε σε μία ομόφωνη πολιτική απόφαση καθώς στο τέλος υπήρξε σύνθεση. Στην ερώτηση για το πότε θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, νομίζω ότι όλα τα ζητήματα είναι ανοιχτά. Η Κυβέρνηση εκτιμώ ότι βρίσκεται σε πανικό. Κι αυτό επειδή η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια.

Η κυβέρνηση προέρχεται από μία κακή διαχείριση της πανδημίας. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν άμεσα καθώς λόγω του ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία».

Διαβάστε επίσης