• 8 Μαΐου 2024,

Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια ΑΜΘ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Εκθεσιακού Κέντρου

 Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια ΑΜΘ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Εκθεσιακού Κέντρου

Η Περιφέρεια ΑΜΘ απέρριψε – όπως επίσημα ανακοινώθηκε χθες- έργο που πρότεινε το Επιμελητήριο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Εκθεσιακού Κέντρου στη Νέα Καρβάλη.

Η τελική αρνητική εισήγηση του υπευθύνου της ΕΥΔ ΕΠ της ΑΜΘ έχει ημερομηνία 24 Νοέμβρη. Είναι σαφές ότι έχει προηγηθεί αλληλογραφία που δεν μπόρεσε να διασώσει την πρόταση.

Η απόφαση του κ. Μέτιου χθες αναφέρει: «Αποφασίζουμε την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Θερμομόνωση και Ενεργειακή Αναβάθμιση του Εκθεσιακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Καβάλας “Απόστολος Μαρδύρης”» με συνολική δημόσια δαπάνη 717.006 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ 14114/01/2020 Πρόσκλησης «Δράση 4γ.8.1

Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης» για τους κάτωθι λόγους:

Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο Β’: Αξιολόγηση των προτάσεων ανά κριτήριο/ ομάδα κριτηρίων για τους ακόλουθους λόγους: Διότι δεν υποβλήθηκαν τα συμπληρωματικά στοιχεία για την αξιολόγηση της πράξης που ζητήθηκαν με το με αρ.πρωτ.2403/29.05.2020 έγγραφο της ΕΥΔΕΠ-ΠΑΜΘ».

Διαβάστε επίσης