• 26 Απριλίου 2024,

Αποτελέσματα εκλογών “Φίλοι Παιδόπολης Αγιος Γεώργιος Καβάλας “

 Αποτελέσματα εκλογών “Φίλοι Παιδόπολης Αγιος Γεώργιος Καβάλας “

Το Δ. Σ. του Σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ” ευχαριστεί τα μέλη του, που την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 συμμετείχαν στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Καβάλας.

Τη διετία που πέρασε παράχθηκε ένα σημαντικό έργο προς όφελος των παιδιών και νεαρών ενηλίκων και κατακτήθηκαν σημαντικοί στόχοι που τέθηκαν από το απερχόμενο Δ.Σ., όπως η ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης των νεαρών ενηλίκων που απομακρύνονται λόγω νομικού πλαισίου από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, η υλοποίηση του πρωτοποριακού και υποδειγματικού Προγράμματος «Υποστήριξη διαβίωσης για νέες/-ους ενήλικες και η ένταξή τους στην Κοινωνία», συνεχίστηκε η ενημέρωση του ευρύ κοινού με ανοιχτές εκδηλώσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και με συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του Προγράμματος υποστήριξης νεαρών ενηλίκων. Αναπτύχθηκαν συνεργασίες με Αρχές και επίσημους Φορείς του Νομού μας, με στόχο την υλοποίηση των σκοπών και των στόχων του Σωματείου μας. Κατατέθηκαν προτάσεις για το σχέδιο νόμου περί Αναδοχής και Παιδοθεσίας.

Όλα γίνανε χάρη σε εσάς που στηρίζεται το έργο μας και τον κοινό σκοπό μας!

Σημαντική ήταν και η στήριξη των μελών του απερχόμενου Δ.Σ., τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για: τη σημαντική συμβολή και στήριξη της Αντιπροέδρου – κυρίας Ελένης Γιάννου – σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε, τον άρτιο συντονισμό των δράσεων μας από τη Γενική Γραμματέα κυρία Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη, την τακτική και με πλήρη διαφάνεια τήρηση των οικονομικών από την Ταμία – κυρία Ελένη Σοφιανίδου, και την κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου που ως υπεύθυνη νομικός του Σωματείου μας ολοκλήρωσε, αφιλοκερδώς, τις διαδικασίες για την απόκτηση Ιθαγένειας από έξι νεαρές ενήλικες πρώην φιλοξενούμενες στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Εκλέχθηκαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή  οι παρακάτω:

Διοικητικό Συμβούλιο: Παναγιώτης  Αγαπητός  του Αναστασίου, Μελίνα  Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Ελένη  Σοφιανίδου του Ευσταθίου, Μαρίνα  Φιλιππίδου του Βασιλείου.  Αναπληρωματικοί: Αντώνης Κάτανας  του Γεωργίου, Ελένη Γιάννου του Δημητρίου, και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Έλσα Αυλωνίτου του Σπυρίδων, Φωτεινή  Καραγιαννίδου  του Νικόλαου, Ελισάβετ  Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου. Αναπληρωματικοί: Μαρία Εμμανουηλίδου του Κωνσταντίνου

Με τιμή

Το Δ. Σ. του Σωματείου

Διαβάστε επίσης