Dark Mode Light Mode
Ξεκίνησε το πρώτο έργο στο Πανεπιστήμιο
Απρόθυμος ο ΟΛΚ να χορηγήσει άδειες σε καντίνες στην Κεραμωτή
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΗ 2025

Απρόθυμος ο ΟΛΚ να χορηγήσει άδειες σε καντίνες στην Κεραμωτή

Σε εκκρεμότητα στις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας φέρονται να είναι δύο αιτήματα ιδιωτών για τη μίσθωση χώρου κοντά στο λιμάνι της Κεραμωτής και τη λειτουργία ισάριθμων καντινών.

Η καθυστέρηση από πλευράς ΟΛΚ είναι περίεργη κι αδικαιολόγητη αφού πέρσι στο ίδιο σημείο υπήρξε μία καντίνα που λειτούργησε χωρίς προβλήματα όλο το Καλοκαίρι. Ο Οργανισμός ανεπίσημα εκφράζει επιφύλαξη επειδή οι καντίνες- ισχυρίζεται- δημιουργούν παράπονα στους επαγγελματίες της περιοχής.

«Παγώνει» τη διαδικασία και δεν απαντά σε όσους κατέθεσαν τα αιτήματα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν και τρίτο ενδιαφερόμενο για την ίδια δραστηριότητα. Ότι και να συμβαίνει, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας οφείλει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Κι αν άλλαξε στάση, να το γνωστοποιήσει επίσημα σε αυτούς που καιρό τώρα περιμένουν. Περιμένουν και δεν ξέρουν τι θα συμβεί στο τέλος.

Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε το πρώτο έργο στο Πανεπιστήμιο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΗ 2025