Aqua aerobic στην πισίνα του Μπάτη

 Aqua aerobic στην πισίνα του Μπάτη

Το γνωστό γυμναστήριο της πόλης Genesis, της Μαρίας Δημητριάδου, μεταφέρεται για την περίοδο του καλοκαιριού στην πισίνα του Μπάτη, όπου υλοποιεί πρόγραμμα γυμναστικής Aqua aerobic,
Η εφημερίδα μας ήταν χθες στο γεγονός, μίλησε με τη Μαρία Δημητριάδου, που εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και πως το πρόγραμμα υλοποιείται, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Για το Aqua aerobic, στην πισίνα του Μπάτη, η Μ. Δημητριάδου είπε τα εξής: «Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το «Μπάτη» για τη μοναδική αυτή συνεργασία που έχουμε. Το Aqua aerobic, είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει διασκέδαση, καλοκαίρι και πισίνα. Είναι κάτι διαφορετικό. Στην Καβάλα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, από την άποψη ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες και υποδομές να γίνουν. Ο «Μπάτης» μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα μέσω της πισίνας να κάνουμε αυτό το πρόγραμμα, το τόσο όμορφο και διασκεδαστικό. Να έρθει ο κόσμος της Καβάλας. Δεν αφορά μόνο μέλη του γυμναστηρίου, αφορά όλο τον κόσμο της Καβάλας, που θέλει να έρθει να κάνει κάτι το διαφορετικό».
ΕΡ: Είναι γυμναστική;
ΑΠ: «Είναι γυμναστική. Και όσοι καλά ξέρουν από γυμναστική, ξέρουνε ότι το νερό κι η άνωση του νερού, δυσκολεύουνε πάρα πολύ τις ασκήσεις. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η αντίσταση του νερού σε βοηθάει να σφίξεις πάρα πολύ μυϊκά και να δυναμώσεις μυϊκές σου ομάδες, που για κάποιους άλλους είναι ξεχασμένες».
ΕΡ: Είναι και διασκέδαση;
ΑΠ: «Είναι και διασκέδαση. Έχουμε τον ήλιο, έχουμε την πισίνα, έχουμε μία φοβερή τοποθεσία, τι άλλο θέλει κανείς για να διασκεδάσει. Έντονη μουσική, κι ένα γυμναστή ο οποίος ξέρει να καθοδηγεί και να κάνει σωστές ασκήσεις».
ΕΡ: Αφού μας πείτε το όνομα του γυμναστηρίου, να ρωτήσουμε εάν το πρόγραμμα αυτό είναι μόνο για γυναίκες;
ΑΠ: «Το γυμναστήριο είναι το Jenesis, είμαι η Μαρία Δημητριάδου, τα εγκαίνια είχανε γίνει περίπου πριν από τρεις μήνες, βρίσκεται στην Ιχθυόσκαλα, Τενέδου και Nηλέως, δεν είναι φυσικά μόνο για γυναίκες. Η άσκηση δεν είναι ποτέ μόνο για γυναίκες, αλλά και για άνδρες».

 

Διαβάστε επίσης