• 26 Απριλίου 2024,

Αρχή προβολής σε Ρουμανία και Σερβία για το αεροπορικό σόου

 Αρχή προβολής σε Ρουμανία και Σερβία για το αεροπορικό σόου

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες το πρώτο έντυπο για το Kavala AirSea Show 2018. Πρόκειται για ένα έντυπο που φέρει τα γνωστά χαρακτηριστικά των προηγούμενων που ήδη χρησιμοποιείται, ώστε η διοργάνωση του 2018 να προβληθεί τουριστικά στην έκθεση της Ρουμανίας και στην έκθεση της Σερβίας, οι οποίες άρχισαν χθες κι εξελίσσονται ταυτόχρονα.

Η διαδικασία της προετοιμασίας έχει αρχίσει κι έτσι με το πρώτο αυτό έντυπο εξασφαλίζεται και η πρώτη διαφήμιση του φετινού έβδομου κατά σειρά Kavala AirSea Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Καβάλας 29 και 30 Ιουνίου και στο λιμάνι της Νέας Περάμου την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος μετά από δύο χρόνια συμμετοχής της στη διοργάνωση, δε θα λάβει μέρος η γνωστή ακροβάτρια Κατερίνα Σολδάτου. Είναι νωρίς ακόμη για να εξετασθούν θέματα παρουσίασης του Kavala AirSea Show δεν αποκλείεται όμως και φέτος να το παρουσιάσει ο Γιάννης Σεβρετάς. Ετοιμάζεται προς υπογραφή από τους εμπλεκόμενους φορείς η προγραμματική σύμβαση. Θετική σε επίπεδο χορηγίας εμφανίζεται και φέτος η εταιρεία Fraport ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο οι εκδηλώσεις σε Καβάλα και Νέα Πέραμο αν συμπληρωθούν με μουσικά γεγονότα, δηλαδή συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες.

Όσο για τα αεροπορικά σχήματα, επί του παρόντος δεν υπάρχουν νεότερα, παρά μόνο μια ζωηρή αλληλογραφία με κατάθεση προτάσεων εκ μέρους των διοργανωτών, η οποία δημιουργεί αρκετά υψηλές προσδοκίες.

 

 

Διαβάστε επίσης