Άρχισαν οι προεκλογικές χορηγίες

 Άρχισαν οι προεκλογικές χορηγίες

Με μια προσεκτικά γραμμένη ανακοίνωση του σωματείου συνταξιούχων ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) Καβάλας έγινε γνωστή η παρέμβαση υποψηφίων των προσεχών Περιφερειακών εκλογών ώστε να καλυφθούν ανάγκες του ίδιου σωματείου. Αν και στο κείμενο δεν υπάρχει εξήγηση για το τι έπραξαν οι Τοψίδης- Μαρκόπουλος- Γάκης, πληροφορίες αναφέρουν ότι πλήρωσαν χρήματα για να κάνει ο σύλλογος εκδρομή για τα μέλη του τον προσεχή Απρίλιο.

Η διοίκηση του σωματείου αναζήτησε βοήθεια για την πραγματοποίηση της εκδρομής, επισκέφθηκε σχετικά και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη. Αυτός φέρεται να τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα λόγω γραφειοκρατίας. Τους ζήτησε να πραγματοποιήσουν την εκδρομή το Καλοκαίρι. Κάποιοι άλλοι ωστόσο ανταποκρίθηκαν αμέσως.

Εντύπωση προκαλεί ότι το ευχαριστήριο του συλλόγου δεν απευθύνεται και σε άλλους υποψηφίους της Καβάλας του συνδυασμού Τοψίδη (Ιωσηφίδης, Ιωαννίδου κτλ) αλλά μόνο σε 3 πρόσωπα. Η ανακοίνωση αναφέρει:  O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων ΤEBE, ευχαριστεί θερμά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Aντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλό κ. Xρήστο Γάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και έδωσαν λύση σε πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος. Επίσης τους ευχαριστεί για το μόνιμο ενδιαφέρον τους για τα θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους. Τέτοιους δραστήριους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά.

Διαβάστε επίσης