• 26 Απριλίου 2024,

Άρχισαν τα όργανα … (Οι αδελφές Καρντάσιαν υποδέχονται την άνοιξη, η κάθε μία με τον τρόπο της)

 Άρχισαν τα όργανα … (Οι αδελφές Καρντάσιαν υποδέχονται την άνοιξη, η κάθε μία με τον τρόπο της)

Την άφιξη της Άνοιξης δεν την υποδεχτήκαμε μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες διάφοροι άνθρωποι, επώνυμοι και ανώνυμοι.

Μεταξύ αυτών και τα κορίτσια της οικογένειας Καρντάσιαν , η κάθε μία με τον δικό της τρόπο.

Εμείς επιλέξαμε σήμερα την μία απο τις τρείς που νομίζουμε οτι έκανε την καλύτερη υποδοχή με μία φώτο αρκετά αποκαλυπτική μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Το ερώτημα βλέποντας με μία πρώτη ματιά την φώτο αυτή είναι απο που κρέμεται ο φωτογράφος που τράβηξε την συγκεκριμένη φώτο γιατί δεν μία απλή selfie αλλά αρκετά καλλιτεχνική τραβηγμένη απο επαγγελματία φωτογράφο που περίμενε να γεμίσει το κορίτσι την μπανιέρα , να μπεί μέσα , να βρει την καλύτερη πόζα και εν συνεχεία να λάβει δράση.

Μην νομίζετε οτι η φώτο που ανέβασε το κορίτσι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό είναι η μία και μοναδική που τράβηξε ο φωτογράφος.

Σίγουρα έχει τραβήξει εκατοντάδες και μετά απο σύσκεψη επιλέξανε την συγκεκριμένη και την ανεβάσανε.

Αυτά τα κορίτσια ότι ανεβάζουν είναι μετά απο πάρα πολύ μελέτη και σκέψη.

Τίποτα δεν ανεβαίνει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κουτουρού και με το νου.

Για να ανέβει μία φώτο πρέπει να περάσει απο κόσκινο.

Τα τραβάω και ανεβάζω αβασάνιστα είναι για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

Εγώ πάντως αν με ρωτάτε θα προτιμούσα μέσα στην μπανιέρα την Κιμ που είναι και η αφορμή που όλη αυτή η οικογένεια απογειώθηκε και ζει τα τελευταια χρόνια σε μία άλλη διάσταση.

Όλο αυτό το πανυγήρι που εκτόξευσε την οικογένεια και οικονομικά ξεκίνησε απο την Κιμ που με τον τρόπο της μπόρεσε και έβαλε στο παιχνίδι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.

Το θέμα είναι όταν το σύστημα βαρεθεί να προβάλει την ζωή των ανθρώπων αυτών να έχουνε κάνει τα κουμάντα τους και να συνεχίσουν να ζούνε την ζωή που έχουν συνηθίσει να ζούνε τα τελευταία χρόνια.

 

Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών που αφορά άμεσα τον ΑΟΚ.

Σε πρώτη φάση το νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Αθλητισμού και συμφωνα με το οποίο απο τη νέα αγωνιστική σαιζόν θα είχαμε την αναβαθμισμένη Γ’ Εθνική στην οποία θα αγωνίζεται ο ΑΟΚ ,αν ανέβει, δεν πέρασε και ίσως αυτό να γίνει με τροπολογία την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν όχι θα πάμε όπως πέρσι με την πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου να παίζει μπαράζ και να διεκδικεί την άνοδο στην football League.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΑΟΚ αν τελικά τα καταφέρει θα αγωνίζεται στην επαγγλματική Β’ Εθνική και θα είναι μόνο μία κατηγορία κάτω απο την Super League.

 

Σύμφωνα με την σημερινή πρόβλέψη της ΕΜΥ την Δευτέρα 25η του Μάρτη ο καιρός θα είναι καλός ο ήλιος κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης και 18 βαθμοί κελσίου το μεσημέρι.

Καταλαβαίνετε τι Δευτέρα έρχεται.

Θα περάσουμε καλά και θα γιορτάσουμε την επέτειο αυτή.

 

Ο Μοσκοβισί ο Ευρωπαίος επίτροπος που είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα και απο τους πιο σταθερούς συμμάχους της χώρας μας διαβεβαίωσε οτι στην επόμενη συνεδρίαση Eurogroup θα ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης που “πάγωσε” λόγω κάποιων μεταρρυθμίσεων που δεν προχωρήσανε.

Για να το λέει ο Μοσκοβισί κάτι ξέρει.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης