• 18 Απριλίου 2024,

Άρχισε να κελαηδά ο Παντσέρι !

 Άρχισε να κελαηδά ο Παντσέρι !

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Παντσέρι που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του σκανδάλου QatarGate έχει αρχίσει να κελαηδά !

Προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να δείξει διάθεση συνεργασίας με τις αρχές μήπως και πέσει στα μαλακά.

Την ίδια τακτική , θέλω να σας θυμίσω , ακολούθησε πριν από μερικές εβδομάδες και ο σύντροφος της Καϊλή ο Φραντζέσκο Τζιόρτζι ο οποίος επίσης θέλει να πέσει στα μαλακά από την μία και να απαλλάξει ,από την άλλη, την Εύα από τις βαριές κατηγορίες.

Όπως έχετε καταλάβει ο καθένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση κοιτάει τον κώλο του  έχοντας το μυαλό στην επόμενη ημέρα.

Όλοι προσπαθούν να κόψουν χρόνια από την ποινή που θα τους επιβληθεί στο τέλος  ή ακόμα και να αποφύγουν την «στενή».

 

O Σάκης Κατσούλης θα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει  οικιοθελώς από το Survivor γιατί όπως σας γράψαμε εδώ και μέρες δεν μπορούν να αντέξουν  οι συμμετέχοντες του 2022 σε τόσο σύντομο χρονικά διάστημα  ξανά τις κακουχίες της επιβίωσης υπό αυτές τις συνθήκες.

Αν αποχωρήσει τελικά ο Κατσούλης θα αποχωρήσει και το έτερον ήμισυ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι ο Πικέ απάτησε την Ferrari (Σακίρα)  με ένα Twingo (Κλάρα Κία) και πρόσφατα παράτησε και το Twingo για μία μηχανή τσόπερ !

Απλά το όνομα της νέας του αγαπημένης ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

LoverMANA o Πικέ.

 

Ο θάνατος του Τζιαλούνκα Βιάλι έχει πανικοβάλει  αρκετούς ποδοσφαιριστές εκείνης της γενιάς που βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και παραδέχονται ότι την εποχή που παίζανε μπάλα παίρνανε διάφορα συμπληρώματα προκειμένου να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

Ο Πούτιν – λέει- ετοιμάζει νέα επιστράτευση της άνοιξη προκειμένου να καλύψει τα  κενά που υπάρχουν στα μέτωπα του πολέμου.

Αυτά διαβάζουν οι Ρώσοι και όπου φύγει – φύγει …

Πάντως η Ρωσία έχει δίκιο να λέει ότι ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει δεν είναι μόνο κατά της Ουκρανίας αλλά κατά του κόσμου όλου με ελάχιστες εξαιρέσεις αφού είναι μετρημένες  οι χώρες που δεν στέλνουν βοήθεια στην Ουκρανία.

 

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παίρνει το εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα.

Κανείς δεν το περίμενε αλλά έγινε.

Το Survivor All Star που ακόμα δεν έχει κλείσει μήνα δεν κάνει τα νούμερα τηλεθέασης που υπολόγιζε η παραγωγή και το κανάλι που το μεταδίδει.

Η προσδοκία είναι ότι όσο προχωρά το παιχνίδι τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης γιατί η παραγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι πανάκριβη.

Αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει ο Τούρκος μεγιστάνας των Media να αρχίζει να βγάλει λαγούς από τα μανίκια του.

 

Ακόμα δεν έχει δώσει μία πειστική απάντηση ο εργολάβος επί της οδού Κασσάνδρου που προχωρά το έργο με ρυθμούς χελώνας.

Δεν είναι δυνατόν από τον περασμένο Απρίλιο να είμαστε κολλημένοι στο χαλίκι 3Α.

 

Και μπορεί ο Μητσοτάκης να μην έχει αποφασίσει ακόμα την ημερομηνία των εκλογών στην γειτονική Τουρκία ο Ερντογάν «έδειξε» 14 Μαϊου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης