Άρχοντες στην κουζίνα με τεπανγιάκι & wok

 Άρχοντες στην κουζίνα με τεπανγιάκι & wok

Θέλεις να μαγειρεύεις, εύκολα, γρήγορα, νόστιμα και υγιεινά; Το τεπανγιάκι και το γουόκ, θα σου λύσουν τα χέρια!

Ανακάλυψέ τα στα Stark Stores σε μεγάλες προσφορές και γίνε… άρχοντας στην κουζίνα!

Τεπανγιάκι για τα πάντα!

 

Το τεπανγιάκι αποτελεί, πλέον, πολύ δημοφιλή συσκευή, αφού σου προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και αποτελεσματικότητα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stark Stores μπορείς να το βρεις σε διάφορα μεγέθη και τύπους για να επιλέξεις εκείνο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου.

Είτε θέλεις μία συσκευή που να κάνει τα πάντα, είτε μόνο μία που να είναι π.χ κατάλληλη για μπάρμπεκιου, το τεπανγιάκι είναι αυτό που θέλεις. Επίλεξε το στρογυλό τεπανγιάκι που λειτουργεί ως τηγάνι, κατσαρόλα, ψηστιέρα και φούρνος και μαγείρεψε πίτες, λαδερά, πίτσες, κρέας και λαχανικά με ελάχιστο λάδι.

Διαφορετικά, προτίμησε το τεπανγιάκι grill, εάν αγαπάς τα μπάρμπεκιου και ψήσε εκεί υγιεινό και νόστιμο κρέας, ψάρι και λαχανικά. Λάβε υπόψη σου, πως όποιο κι αν επιλέξεις, διακρίνεται για την ποιότητα και την ευκολία στη χρήση, αλλά… και στο καθάρισμά του!

Γουόκ (wok) για γεύσεις με άρωμα…Ασίας!

Το wok ή γουόκ είναι, στην ουσία, ένα τηγάνι ασιατικού τύπου και είναι δημοφιλές, ακριβώς επειδή παρέχει τη δυνατότητα μαγειρέματος με ελάχιστο ή καθόλου λάδι, ενώ παράλληλα χαρίζει ταχύτητα και ευελιξία σε τρόπους ψησίματος, καθώς σου επιτρέπει να ψήσεις, να τηγανίσεις αλλά και να μαγειρέψεις στον ατμό.

Στα Stark Stores, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αντικολλητικά τηγάνια wok με τριπλή επίστρωση μαρμάρου, αλλά και wok με αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου, εργονομική λαβή, με καπάκι ή χωρίς για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα.

Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή και ανακάλυψε εκείνο που σε εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να εξασφαλίσεις υγιεινό τρόπο μαγειρέματος σε ελάχιστο χρόνο! Επισκέψου σήμερα το starkstores.gr, επίλεξε το δικό σου και απόλαυσε πιάτα νόστιμα με… άριστη ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, εύκολο καθάρισμα!

Διαβάστε επίσης