Ποτέ δεν είναι αργά για… Βλεφαροπλαστική!

 Ποτέ δεν είναι αργά για… Βλεφαροπλαστική!

Εάν οι σακούλες κάτω από τα μάτια και η χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, προκαλώντας ένα βλέμμα κουρασμένο και λυπημένο, τότε ήρθε ίσως η στιγμή να σκεφθείτε τη βλεφαροπλαστική και να απευθυνθείτε σε κάποιον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό!

Βλεφαροπλαστική για βλέμμα ξανά νεανικό!

Η βλεφαροπλαστική είναι το αντίδοτο στην κούραση που αφήνει ο χρόνος στην όψη των βλεφάρων και του προσώπου γενικότερα. Όσο τα χρόνια περνούν, η παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης που συγκρατεί τους ιστούς μειώνεται, επιτρέποντας στους μαύρους κύκλους να δίνουν το παρών κάνοντας την όψη να δείχνει γερασμένη.

Στο σημείο αυτό, έρχεται να επέμβει η Βλεφαροπλαστική, που συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση στην περιοχή των ματιών και στην επαναφορά της νεανικής όψης των βλεφάρων. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη και διενεργείται στα άνω βλέφαρα, στα κάτω βλέφαρα ή ταυτόχρονα και στα δύο, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του ασθενούς, γεγονός που επηρεάζει αναπόφευκτα και το κόστος.

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, ένας Πλαστικός Χειρουργός με εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία!

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι ο Πλαστικός Χειρουργός που θα αγαπήσετε από την πρώτη μόλις συνάντηση μαζί του. Εκτός από διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο “Metropolitan”, και στη δική του εταιρεία πλαστικής χειρουργικής  “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, με 5 ιατρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι και διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής, στοχεύει και επιτυγχάνει απόλυτα φυσικά και ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πέραν, όμως των γνώσεων και της εμπειρίας του, αυτό που θα σας κερδίσει είναι η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια και η φιλική του προσέγγιση, πάντα με σεβασμό προς κάθε ασθενή.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, σήμερα το drboukouvalas.gr, κλείστε το ραντεβού σας και γνωρίστε από κοντά τον γιατρό που αναδείξει την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική σας ομορφιά!

Διαβάστε επίσης